Lucruri pe care femeile adoră să le facă singure

Nu este niciun secret ca, uneori, tuturor ne place sa petrecem timp singuri – fara parintii, copiii sau jumatatea noastra alaturi. Sunt atat de multe lucruri pe care le putem face atunci cand nu este nimeni prin preajma. Singurele limite vin din imaginatie.

25 ian. 2017, 21:42
Lucruri pe care femeile adoră să le facă singure

Iata 10 lucruri pe care femeile adora sa le faca cand sunt doar ele: 
  1. Mananca cat de mult vor

Recunoaste-ti doamnelor: sunt momente in care ati face orice pentru a manca un baton intreg de ciocolata. Singure, fara sa-l impartiti cu nimeni, nici cu sotul/iubitul, nici cu copiii. Poate vreodata o femeie sa consume ceva ce-i place fara ca altcineva sa-i ceara o bucatica? Bineinteles. Atunci cand este sigura acasa si are in fata acea ciocolata delicioasa, pentru ea, numai pentru ea. 

  1. Se uita la show-uri tv prostesti

Sunt momente in care o femeie simte nevoia sa urmareasca un show tv din categoria celor prostesti. Copiii nu sunt interesati de astfel de emisiuni, in vreme ce sotii lor le vor judeca pentru faptul ca isi pierd vreme uitandu-se la show-uri de o calitate indoielnica. Atunci cand barbatii si copiii sunt plecati, femeile au in sfarsit timp sa se bucure de emisiunile lor favorite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.