Lucruri pe care femeile le consideră sexy la un bărbat

Multi barbati se considera sexy fara a sti si daca femeile ii percep astfel. In urma unui sondaj realizat printre reprezentantele sexului frumos s-a stabilit un top al lucrurilor pe care femeile le considera sexy la un barbat.

18 mai 2013, 18:48
Lucruri pe care femeile le consideră sexy la un bărbat

Umorul

Cea mai usoara modalitate de a te transforma intr-un barbat dorit este simtul umorului, ceea ce explica succesul comediantilor in randul femeilor. Si nu este nicio surpriza ca unul dintre cele mai puternice afrodisiace, din toate timpurile, este rasul. Dupa cum nu poti sa nu respecti un om care poseda simtul umorului indiferet de modalitatea in care il foloseste: posturi amuzante pe blog, glume, bancuri sau chiar farse.

Ochii

Poti afla o multime de lucruri despre un barbat doar uitandu-te in ochii lui. Spre exemplu culoarea ochilor sau daca il gasesti sau nu sexy.

Barba de doua zile

Cele mai multe dintre femei se simt atrase de barbatii care au o barba de doua zile. Domnilor, acum stiti ce sa faceti pentru a cuceri inima unei femei.

Abilitatile culinare

Chiar daca se spune ca inima unui barbat trece prin stomac, acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor. Iar in ziua de azi, cand femeile muncesc cot la cot cu barbatii la birou, un partener care sa stie sa gateasca valoreaza greutatea lui in aur.

Muschii abdominali

Un barbat cu un abdomen bine lucrat inseamna ca are un mijloc foarte puternic. La fel sunt si fanteziile doamnelor in legatura cu barbatii care au „pachetelele” la vedere.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro