Lucruri pe care le spun bărbaţii şi ce înseamnă ele de fapt

Esti la o intalnire cu un barbat care te atrage, dar cum poti fi sigura ca lucrurile merg in directia dorita? Invata sa-i citesti adevaratele intentii analizand bine ceea ce spune. Asa vei sti daca e bine sa preiei initiativa sau, dimpotriva, daca e mai intelept sa te retragi.

03 mart. 2014, 20:24
Lucruri pe care le spun bărbaţii şi ce înseamnă ele de fapt

„Momentan nu-mi doresc o relatie stabila”

Aici nu e loc de dubii: nu vrea sa complice lucrurile si cauta doar o aventura de o noapte. Mai clar nu avea cum sa-ti spuna. Daca te arati totusi interesata de el, va presupune ca si tu vrei doar o partida si nimic mai mult.

„Esti o prietena foarte buna”

Niciun barbat nu vrea sa fie prieten cu o femeie de care este atras. Daca incepe sa-ti vorbeasca despre prietenia dintre voi inainte ca tu sa fi spus ceva in sensul asta, inseamna ca tine la tine, dar nu intr-un mod romantic. Mai bine accepta ca nu-l poti avea decat sa-ti faci sperante desarte!

CITEŞTE ŞI: Cea mai mare GRESEALA pe care o fac CUPLURILE CASATORITE

„Am 1,70 m inaltime”

Daca pana acum ati vorbit doar pe Facebook si asa s-a descris in vederea marii intalniri, asteapta-te sa aiba mai degraba 1,60. Asta pentru ca barbatii au tentinda de a exagera in ceea ce-i priveste pe ei insisi si de a adauga centimetri acolo unde ei nu exista (valabil si pentru alte zone ale corpului).

„Am nevoie de spatiu”

Simte ca il sufoci si ca esti irational de posesiva. Lasa-i ceva mai multa libertate, sa se distreze si singur sau cu baietii. Intre timp, te poti intoarce si tu la ocupatiile care iti fac placere.

VEZI ŞI: Experienţe sexuale pe care trebuie să le trăieşti înainte să mori

„Putem sa ramanem prieteni?”

Traducere: „Putem sa mai facem sex din cand in cand?”

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro