Lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată unui bărbat divorţat

Te-ai indragostit de un barbat care a trecut printr-un divort recent si vrei ca relatia cu el sa fie de durata? Ei bine, atunci trebuie sa iei in calcul cateva aspecte. Barbatii au si ei sentimente, asa ca este posibil ca uneori sa treaca cu greu peste o despartire. Iata mai jos cateva lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata, daca vrei sa ai o relatie fericita cu un astfel de barbat:

25 apr. 2015, 08:12
Lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată unui bărbat divorţat

„De ce esti mereu pe ganduri?”

Un barbat care tocmai a trecut printr-un divort va fi mai mereu ingandurat. Trecutul nu se poate uita atat de usor. Nu il agasa cu intrebari si incearca sa il intelegi. Ajuta-l ca ranile provocate de divort sa i se vindece. In loc sa il intrebi in fiecare minut de ce este suparat, mai bine propune-i o iesire. Incearca sa ii mentii mintea ocupata!

Nu pune intrebari despre fosta

Daca vrei sa ai o relatie fericita cu un barbat divortat, incearca sa iti stapanesti curiozitatea. Nu il agasa cu intrebari despre fosta sa sotie. Asculta-l doar cand simte nevoia sa vorbeasca despre trecut si nu o judeca pe fosta lui sotie niciodata. Incurajeaza-l si spune-i ca totul va fi mai bine de acum inainte.

Nu fi cicalitoare

Daca v-ati mutat deja impreuna, incearca sa nu te transformi intr-o iubita cicalitoare. Chiar daca uneori mai uita sa duca gunoiul sau sa isi spele farfuria din care a mancat, nu il mustra. Are nevoie de acomodare, si nu de o noua sotie cicalitoare.

Citeste mai mult pe ele.ro