Lucruri pe care nu le-ai apreciat îndeajuns înainte să ai copii

Sigur că îţi iubeşti micuţii. Ei sunt tot ce ai mai scump pe lume şi nu îţi poţi imagina viaţa fără ei. Şi totuşi, câteodată te cuprinde nostalgia şi începi să-ţi aminteşti toate lucrurile pe care nu le-ai apreciat la adevărata lor valoare înainte să devii mamică.

07 mai 2014, 20:42
Lucruri pe care nu le-ai apreciat îndeajuns înainte să ai copii

1. Casa curata

Inainte sa vina pe lume puiul tau, casa arata bec si fiecare lucru stralucea de curatenie. Acum, chiar si sa ai timp de asa ceva, copiii vin din urma si rastoarna totul cu susul in jos. Asa ca te-ai impacat cu ideea ca n-o sa mai ai niciodata casa luna.

2. Sa te trezesti dimineata in liniste si sa-ti bei cafeaua pe indelete

De cand n-ai mai prins o dimineata linistita, relaxata, in care sa nu fii pe fuga? Acum, nici n-apuci bine sa te trezesti si intri deja in priza: fa micul dejun, du copiii la gradinita/scoala, cauta-le mai intai hainele prin toate locurile posibile si imposibile, verifica daca si-au facut ghiozdanelul, pregateste pachetelul pentru pranz, raspunde la o mie de intrebari pe minut, vezi de ce plange bebe, ureaza-i sotului o zi frumoasa (cam cu invidie, dar totusi), da pisica jos de pe masa, scoate cainele afara, pregateste biberonul si piureul de morcovi cu avocado.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Cele mai potrivite alimente pentru bebeluşi, pe grupe de vârstă