Lucruri pe care nu le ştiai despre femeia din zodia Balanţă. De ce este o zodie fascinantă

Personalitatea femeii din zodia Balanta este fascinanta. Afla care sunt trasaturi care o definesc cel mai bine.

16 feb. 2015, 20:12
Lucruri pe care nu le ştiai despre femeia din zodia Balanţă. De ce este o zodie fascinantă

Balantele sunt sociabile si sunt maestre in arta comunicarii. Sunt carismatice si captivante si atrag oamenii cu naturaletea si simplitatea lor.

Balanta are spiritul justitiei extrem de bine de dezvoltat si este o persoana echilibrata. Sarmanta, gratioasa si atractiva, femeia fin Balanta este constienta atat de punctele sale forte, cat si de cele slabe. E inteligenta si politicoasa si da dovada de diplomatie atunci cand este intr-o discutie aprinsa.

Este rationala si da dovada de logica, ceea ce inseamna ca o discutie controversata nu se transforma niciodata intr-o cearta urata. Balanta este calma si vine intotdeauna cu argumente logice.

Oscileaza intre dorinta de a fi independenta si supusa, in functie de cum se simte in acel moment in viata ei. Balanta vrea un partener care sa ii ofere sfaturi si care sa o sprijine. Vrea o relatie armonioasa si stabila.

Totusi, Balantele pot deveni usor enervante din cauza faptului ca nu pot lua o decizie. Cantaresc prea mult variantele si pierd timpul din cauza indeciziei lor. Nu se pot hotari la ce filme sa mearga, ce haine sa poarte sau ce sa manance la cina.

CITEŞTE ŞI: Horoscop 17 Februarie 2015: Ce plănuiesc să facă Leii?


loading...
Partenerii noștri