Lucruri pe care să le faci zilnic, până în ora 10.00 dimineaţa

"Cand te trezesti dimineata, gandeste-te ce privilegiu este sa fii in viata, sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri, sa iubesti", Marcus Aurelius.

12 aug. 2015, 19:34
Lucruri pe care să le faci zilnic, până în ora 10.00 dimineaţa

Nu trebuie sa fii genul de persoana matinala pentru a te bucura de privilegiile ritualurilor de dimineata. Multi oameni prefera sa opreasca alarma dimineata, sa sara imediat din pat in primele haine care le sunt la indemana si sa inceapa ziua fara niciun plan in minte. Tu, in schimb, ar trebui sa schimbi aceasta abordare si sa incepi ziua perfect constient. In acest fel cresc sansele de a te simti bine, sa fii mai productiv si chiar mai fericit la finalul zilei. Iata 9 lucruri pe care sa le faci zilnic, pana in ora 10:00 dimineata.

Mediteaza

Meditatia sau numai cateva respiratii adanci te pot ajuta sa incepi ziua plin de calm. In loc sa te grabesti sa-ti verifici telefonul ori emailul la prima ora a diminetii, rezerva-ti cateva minute sa stai jos si sa experimentezi linistea.

Vei avea o multime de lucruri de facut in timpul zilei, asa ca angajaza-te ca inceputul sa fie intr-o nota mai linistita. In acest fel, in timpul zilei vei fi mai concentrat, plin de energie si optimism.

Reflecta gratitudinea

„Daca toata viata ta singura rugaciune pe care o spui esteacest lucru va fi de ajuns”, Eckhart Tolle.

Incepe ziua gandindu-te la lucrurile pentru care esti recunoscator. Daca in mod costant vei incepe dimineata exprimandu-ti recunostinta, in timpul zilei vei fi recunoscator pentru tot ce ti se intampla. In plus, vei deveni mai flexibil cand te vei confrunta cu provocari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO