Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă în relaţia amoroasă

Nimeni nu intra vreodata in vreo relatie, gandindu-se ca la un moment dat, in viitor, peste nu foarte multi ani, o sa faca sex doar cu ocazia eclipselor solare. Totusi, nu se stie din ce motiv, acest lucru se intampla cam in fiecare relatie si ajungi, cumva, sa preferi privitul la tv in locul partidelor de sex care odinioara te faceau sa fierbi. Care sunt lucrurile care trebuie neaparat evitate intr-o relatie, tocmai pentru a evita plictisul fata de sex.

29 mai 2014, 19:41
Lucruri pe care să nu le faci sub nicio formă în relaţia amoroasă

Nu lasa niciodata usa la baie deschisa!

Poate ca nu te-ai simtit atat de confortabil langa nici un barbat, in viata ta, asa cum simti ca esti cu el. Totusi, acesta nu este un motiv ca sa-l supui unor actiuni deloc sexy prin care tu trebuie sa treci in deplina intimitate. Toate etapele mai putin sexy trebuie sa se intample in intimitate iar lui trebuie sa eviti sa-i arati altceva decat rezultatul final, acela spectaculos.

CITESTE SI: Află care sunt duşmanii de moarte ai relaţiei de cuplu

Nu transforma patul matrimonial intr-un raft plin de jucarii de plus

Daca ursuletul Winnie the Pooh ocupa un loc principal pe perna ta, inseamna ca patul e un loc dedicat doar alinturilor si imbratisarilor, si nu pasiunii. Animalutele de plus spun despre tine ca esti inca o fetita imatura, care are nevoie de mangaiere, dar care nu are inclinatii catre sex, din moment ce joaca roul de fetita. Ori, locul in care faceti sex este extrem de important, trebuie sa faci din el un loc care sa-l atraga si in care sa-si doreasca pasiunea alaturi de tine.

Nu lasa televizorul aprins!

Te cuibaresti langa el si impreuna va uitati la serialul preferat – asadar, ce poate fi gresit in asta?! Pai, nimic, doar ca situatia in sine nu va duce niciodata catre sex si nici nu va va trezi vreo dorinta de putina actiune. Ba chiar un studiu italian a descoperit ca acele cupluri care au televizor in camera fac cu 50% mai putin sex decat cuplurile care nu au un aparat tv in dormitor. Televizorul va va sustrage atentia pe care ar trebui s-o aveti unul fata de celalalt si va va distrage de la sex.

VEZI SI: Toate motivele pentru care ar trebui să-ţi minţi partenerul

Nu te preface

Esti obosita si stresata si nu mai ai rabdare sa depui efort si tu, ca sa traiesti marele orgasm, asa ca vrei sa pui capat mai repede efortului si sa dormi. Si atunci te prefaci ca ai terminat. Nu e deloc o idee buna, pentru ca, in primul rand, il minti si-i ascunzi adevarul. Idealul e sa fii acolo, cu totul si sa faci tot ce-ti sta in putinta atat pentru placerea ta, cat si pentru cea a partenerului.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro