Lucrurile se încing la „Insula Iubirii”! Sărut „pasional” între Marius Moise și Oana Monea. Cum a reacționat Bianca Giurca: „Mă simt vinovată”

Pe „Insula Iubirii” flacăra ispitei se aprinde din ce în ce mai des. Ca de fiecare dată, protagonistul derapajelor este Marius Moise. Între concurent și ispita Oana Monea a avut loc un prim sărut. Ce părere are blonda despre ceea ce s-a întâmplat întrea și concurent.

08 aug. 2023, 14:08
Lucrurile se încing la „Insula Iubirii”! Sărut „pasional” între Marius Moise și Oana Monea. Cum a reacționat Bianca Giurca: „Mă simt vinovată”
Lucrurile se încing la „Insula Iubirii”! Sărut „pasional” între Marius Moise și Oana Monea. Cum a reacționat Bianca Giurca: „Mă simt vinovată”

Momente incendiare au fost surprinse la „Insula Iubirii”. Marius Moise și Oana Monea s-au sărutat, aparent, pasional, însă au interpretări complet diferite cu privire la natura a acestui gest. Concurentul este extrem de entuziasmat că a avut parte de un moment atât de Oana Monea și nu a ascuns în niciun fel acest fapt, exprimând că avea această dorință de mai mult timp, încă de la petrecerea din club, când a fost respins din cauza consumului de alcool. După sărutul cu ispita, Marius Moise a evaluat-o imediat ca fiind o persoană care manifestă grijă față de el.

Citește și: Un nou derapaj major la „Insula Iubirii”! Marius Moise nu are nicio limită! O altă ispită tulburată de comportamentul concurentului: „Nu știam cum să reacționez. A fost prea mult”

„A văzut toată lumea. Doar că, evit să mă sărut în fața altora. Adică, oricum, cu tine e altceva. Eu chiar am vrut să o sărut din club, dar m-a refuzat spunând că sunt beat și cred că a fost un lucru care mi-a plăcut, pentru că normal era să fiu treaz, dacă vrei să faci o chestie și mi s-a părut drăguț și lucrul ăsta din partea ei. A fost o senzație plăcută. Am simțit că am o persoană căreia îi pasă de mine. M-am simțit foarte bine și eu am vrut să fiu asumat acolo lângă ea și să vedem ce urmează”, a spus Marius Moise, la Insula Iubirii.

De partea cealaltă, ispita susține că l-a sărutat pe concurent doar pentru a-i demonstra Biancăi Giurcă lângă cine stă!

„Nu a fost un sărut din suflet sau pe care eu mi l-am dorit. A fost un sărut pentru a arăta tuturor cine este Marius, pentru ca Bianca să conștientizeze cine este Marius, poate o să conștientizeze. Mi-e greu să cred că și-a dat seama ce fel de om este pentru că probabil încă sunt sentimente și îi este greu să îi vedem adevărata față”, a spus Oana Monea, la Insula Iubirii.

Lucrurile o iau razna pe „Insula Iubirii”

Bianca Giurcă se învinovățește în privința relației dintre Marius Moise și Oana Monea, apreciind că și comportamentul ei a contribuit la acest lucru. Ea se referă la faptul că a fost, în ultima vreme, în relație foarte apropiată cu ispita Alin, fapt care l-ar fi determinat pe actualul iubit să-i plătească cu aceiași monedă.

„M-am gândit că apropierea dintre mine și Alin o să îl facă să se despartă de mine, pentru că el nu privește lucrurile așa cum le privesc eu. Probabil că e greșit. Dacă m-ai pune acum să analizăm, adică nu vreau să mă despart de Marius, ca să fiu cu Alin, dar mă simt apropiată ca om și sunt conștientă de acest lucru. Nu vreau să le ascund, pentru că ele există. Eram conștientă că lucrurile pe care le fac nu sunt chiar lucrurile pe care el ar putea să le accepte”, a spus Bianca Giurcă, la Insula Iubirii

Bianca Giurcă a mai spus: „Mă simt vinovată. Nu simt că asta voiam să se întâmple. Așa este relația noastră. Adică eu știind că pe el în deranjează lucrurile astea, trebuia să mă abțin să le fac, dar cum el s-a apropiat de Oana, ca fiecare dintre noi, așa m-am apropiat și eu de Alin și motivul care mi-a permis să mă apropii de Alin a fost că nu mă presa în legătură cu el”.

Citește și: Scandal uriaș la „Insula Iubirii”! Celebra emisiune a ajuns în vizorul Centrului Filia. Ce spun feministele despre gestul făcut de Marius Moise către ispita Oana Monea: „Cele mai grave abuzuri. Nu are ce căuta în niciun joc de seducție”