Lucy Liu are un copil cu o mamă surogat

Cunoscuta actriţă Lucy Liu a anunţat pe Twitter că a devenit mamă. În vârstă de 46 de ani, vedeta cunoscută pentru rolul din Charlie’s Angels are un băieţel născut cu ajutorul unei mame surogat.

28 aug. 2015, 08:56
Lucy Liu are un copil cu o mamă surogat

„Vă prezint cel mai nou bărbat din viaţa mea, fiul meu Rockwell Lloyd Liu”, a scris artista pe pagina de socializare. Micuţul Rockwell apare învelit într-o păturică cu motive cu căţei şi doarme liniştit la pieptul mamei sale. „Mama şi copilul sunt sănătoşi şi fericiţi”, a declarat reprezentatul artistei, pentru DailyMail.com.

O mamă surogat este aleasă, în general, de femeile care au probleme de sănătate care nu le permit să ducă o sarcină. Cu ajutorul fertilizării în vitro, copilul poartă genele părinţilor adevăraţi.

Despre viaţa personală a lui Lucy Liu nu se ştiu foarte multe lucruri, actriţa fiind extrem de discretă cu acest lucru. Presa americană a scris, însă, de-a lungul anilor, despre legăturile amoroase dintre Lucy si omul de afaceri Noam Gottesman, actorul Will mcCormack si regizorul Zach Helm. 

Citeşte şi Actriţa Jennifer Rae Beck a murit la doar 44 de ani. Avea cancer