Ludovic Orban: 7 milioane de români vor rămâne fără pensii

Publicat: Duminică, 10 Februarie 2019 15:34 // Actualizat: Duminică, 10 Februarie 2019 15:34 // Sursa: romaniatv.net

Ludovic Orban anunţă, din nou, colapsul de la sistemul de pensii! Liderul PNL anunţă că pilonul doi de pensii va fi distrus după ultimele modificări făcute prin ordonanţa 114, iar cei care au contribuit la pilonul doi vor rămâne fără bani.

”7 milioane de români, contribuabili la pilonul 2 de pensii, vor rămâne fără banii cu care au contribuit şi fără pensia suplimentară cuvenită atunci când vor ajunge la vârstă pensionarii dacă nu se abrogă ordonanţă 114.Dragnea şi Tăriceanu privesc cu jind cele aproape 11 miliarde de euro din coturile personale ale contribuabililor şi încearcă de 2 ani să naţionalizeze pilonul 2 de pensii. În OUG 114 au introdus prevederi absurde care vor alungă toate companiile private de administrare. Banii vor încăpea pe mâna unor administratori publici desemnaţi de cei doi, care vor face praf toate economiile oamenilor. Prin crearea posiblitatiii că după 5 ani contribuabilii să se retragă de la pilonul 2 de pensii, majoritatea oamenilor nu o să mai accepte să îşi dea banii pe mâna unor mafioţi şi consecinţă va fi distrugerea pilonului 2 de pensii”, a scris pe Ludovic Orban, pe Facebook.

Liderul liberalilor a subliniat că PNL se va ”bate cu toate armele” pentru abrogarea OUG 114.

„Milioanele de români activi astăzi vor fi condamnaţi la sărăcie după pensionare pentru că vor pierde acest supliment vital pentru completarea pensiei din ce în ce mai mici pe care o va putea acordă sistemul public de pensii Nu putem acceptă aşa ceva. Ne vom bate cu toate armele pentru abrogarea OUG 114 şi pentru a împiedică distrugerea viitorului pentru milioanele de români ameninţaţi de guvernarea roşie”, a conchis Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că schimbările operate de Guvern în domeniul controlului licitațiilor pe proiecte din fonduri europene amână „la calendele grecești” absorbția banilor de la Uniunea Europeană.

„IDIOȚENIE SAU TRĂDARE? Guvernul este aproape repetent la fonduri europene. Miliarde de EURO care ar putea să vină în România și să contribuie la îmbunătățirea vieții a milioane de români sunt ținute la graniță de incompetența și dezinteresul cabinetului de 2 lei, girat de brontozaurii epocii de mult apuse. Singura speranță de a crește absorbția fondurilor europene este la autoritățile locale. Primarii, președinții de Consilii județene ( în special cei ai PNL ), în ciuda frânelor birocratice născocite de habarniștii aduși de PSD și ALDE la butoanele ministerelor, au reușit să obțină finanțări de miliarde pentru proiecte de interes pentru românii care trăiesc în localitățile lor” a scris liderul PNL, Ludovic Orban, pe Facebook. 

„Ce credeți că face guvernul, care ar trebui să fie primul preocupat de creșterea absorbției? Amâna la calendele grecești organizarea licitațiilor. Cum? Mută controlul EX-ANTE pentru documentațiile de licitații de la Autoritatea Națională de Achiziții Publice la Autoritățile de Management. Acestea nu au compartimente specializate, nu au angajați pregătiți pentru așa ceva și nici măcar nu sunt autorizate să efectueze acest control, deci nu vor fi capabile luni de zile să dea drumul la licitații. Efectul va fi că multe autorități locale nu vor mai avea timpul necesar să implementeze proiectele și vom bierde bani cu nemiluita. Treziți-vă, habarniștilor! Abrogați prostia asta pentru că altfel se va vedea clar că sunteți împotriva românilor, deci trădători”, a adăugat acesta.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Lodovic Orban Ludovic Orban facebook pensii Pilonul II
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7619
RON
24 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H