Ludovic Orban a fost validat de Biroul Politic Naţional: Sunt pregătit să câştig cursa pentru Primăria Capitalei

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că este pregătit să câştige cursa electorală pentru Primăria Capitalei şi susţine că liberalii îşi propun să ofere, la nivelul Bucureştiului, o administraţie "onestă, profesionistă şi generoasă".

29 feb. 2016, 12:13
Ludovic Orban a fost validat de Biroul Politic Naţional: Sunt pregătit să câştig cursa pentru Primăria Capitalei

„Am aşteptat cu emoţie acest moment. PNL începe astăzi o cursă pentru a-i convinge pe locuitorii Bucureştiului că oferta sa este alternativa corectă. Oferim Bucureştiului o administraţie onestă, o administraţie profesionistă, o administraţie generoasă cu locuitorii săi. Eu, Ludovic Orban, am onoarea de a fi în fruntea acestei echipe. Sunt pregătit, sunt hotărât, am toată experienţa necesară pentru a fi învingător”, a afirmat Ludovic Orban după validarea sa, în cadrul BPN, drept candidat al PNL la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a susţinut că este „momentul faptelor, nu al vorbelor”.

Citeşte şi: Ludovic Orban: Obiectivul meu este să câştig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%

„În noiembrie 2014 românii au votat pentru o Românie mai curată, mai onestă, mai unită, mai dezvoltată şi mai generoasă cu fiecare locuitor al său. Este timpul ca această Românie să aibă o capitală pe care o merită. Este timpul ca bucureştenii să spună punct şi de la capăt. Eu, Ludovic Orban, îi rog pe locuitorii Bucureştiului să aleagă echipa PNL pentru a începe împreună să construim un Bucureşti în care fiecare să se simtă acasă”, a declarat Orban, care a anunţat că în cursul acestei săptămâni va susţine şi o conferinţă de presă în care va răspunde la toate întrebările, scrie Agerpres.