Ludovic Orban: Am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi, a vechililor grupaţi în jurul lui Dragnea

Publicat: Vineri, 24 Mai 2019 16:37 // Actualizat: Vineri, 24 Mai 2019 16:37 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PNL Ludovic Orban afirmă că pentru prima dată în 30 de ani liberalii nu şi-au putut sărbători aniversarea la Vila Florica, potrivit tradiţiei, vinovaţi pentru acest lucru fiind, în opinia sa, comuniştii travestiţi, "vechilii grupaţi în jurul lui Dragnea", care au impus această interdicţie.

"Încep prin a readuce aminte că astăzi sărbătorim 144 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. La multi ani, România! La mulţi ani, PNL! La mulţi ani români! La mulţi ani, dragi membrii, simpatizanţi şi susţinători ai Partidului Naţional Liberal! În această zi de aniversare am simţit ce înseamnă faţa hâdă, faţa mizerabilă a comuniştilor travestiţi, a vechililor grupaţi în jurul lui Dragnea, care au întinat memoria Brătienilor şi care au interzis conducerii Partidului Naţional Liberal, pentru prima oară în ultimii 30 de ani, să aniverseze înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la Vila Florica", a declarat Orban.

Mesajul său pentru cei pe care i-a numit "vechili care umilesc românii în fiecare zi" a fost "că "Mausoleul de la Mărăşeşti nu este moşia lui Oprişan şi că nu poate Oprişan să interzică Partidului Naţional Liberal, în an Centenar, să onoreze memoria românilor căzuţi în bătăliile de la Mărăşeşti, că Vila de la Florica nu este moşia PSD, Vila de la Florica aparţine fiecărui român şi de Vila de la Florica este legată istoria României, momente fundamentale care s-au petrecut în istoria României".

"Nu ne puteţi interzice nouă, liberalilor, să cinstim memoria înaintaşilor noştri şi chiar dacă astăzi în mod abuziv nu aţi permis Partidului Naţional Liberal accesul la Florica, în curând nu veţi mai avea niciun fel de posiblitate de a comite abuzuri", a spus el.

Liderul PNL a amintit că trotuarul de la Topoloveni pe care zece tineri au protestat şi au fost săltaţi cu duba în mod abuziv şi duşi la secţia de Poliţie, doar pentru că au îndrăznit să-şi manifeste public opozţia faţă de Dragnea, nu este moşia PSD.

"Târgovişte, Cetatea de Scaun nu este moşia dumneavoastră ca să interziceţi accesul românilor în Târgovşite atunci când ţineţi mitinguri electorale. România nu este moşia dumneavoastră, nu este moşia în care să ne transformaţi pe noi, românii, în sclavi ai voştri, ci România este ţara fiecărui român, atât a românilor din ţară cât şi a românilor pe care i-aţi alungat în toate colţurile lumii, pentru că nu le-aţi dat şansa să-şi croiască un destin în România", a declarat Ludovic Orban.

El a lansta un apel către "România oamenilor buni, România oamenilor corecţi, România oamenilor care îşi iubesc ţara, România asta se trezeşte şi se revoltă' să . vină la vot masiv şi "să-şi arate puterea pe care o au, puterea de a schimba orice, puterea de a se opune abuzurilor, hoţiilor, comportamentului mizerabil al celor care conduc astăzi România".

"Astăzi, când aniversăm 144 de ani, ne asumăm ca misiune pentru Partidul Naţional Liberal să trimitem la lada de gunoi a istoriei această clică de oameni fără Dumnezeu, de oameni care îşi urăsc ţara, de oameni care îşi urăsc semenii lor, de oameni care fug de români, care se ascund de români în spatele cordoanelor de jandarmi, a gardurilor, a poliţiştilor şi a grupurilor de interlopi pe care îi pun să îi păzească", a conchis Orban.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Liviu Dragnea Ludovic Orban PNL PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H