Ludovic Orban anunţă că negocierile pentru susţinerea moţiunii de cenzură vor continua până la momentul votului

Publicat: Marţi, 18 Iunie 2019 12:52 // Actualizat: Marţi, 18 Iunie 2019 14:19 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că negocierile pentru susţinerea moţiunii de cenzură vor continua până la momentul votului şi a susţinut că parlamentarii PSD şi ALDE au două variante: să îşi înceteze cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau să aibă şansa de a se reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură.

„Până la momentul votului vor continua negocierile şi la vot vom cuantifica câte voturi efective va avea moţiunea de cenzură. În ceea ce ne priveşte, avem conştiinţa datoriei împlinite, am făcut tot ce depinde de noi pentru a determina ca moţiunea de cenzură să fie sprijinită de un număr cât mai mare de parlamentari”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că se poartă negocieri individuale cu parlamentarii PSD şi ALDE.

„Le mai adresez public încă un îndemn parlamentarilor PSD şi ALDE: aveţi două variante - să vă încetaţi cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură. Parlamentarii PSD şi ALDE trebuie să înţeleagă că românii vor altă guvernare, nu mai acceptă această coaliţie la putere şi că este în puterea fiecăruia dintre ei să decidă ca voinţa românilor să fie transpusă în fapt”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban a subliniat că „orice parlamentar PSD sau ALDE care va vota moţiunea de cenzură va avea şansa să-şi repare imaginea publică, să se debaraseze de ultimii doi ani şi jumătate în care au fost complicii unui regim ticălos şi să poată să-şi continue cariera politică fie în partidul din care fac parte, fie într-o altă formaţiune politică”.

„Depinde de conştiinţa individuală a fiecărui parlamentar dacă va ţine cont de ceea ce vor românii sau dacă va rămâne sluga unui regim care face rău acestei ţări”, a mai spus liderul PNL.

El a spus că are promisiuni de la parlamentari PSD că vor vota moţiunea.

Plenul reunit al Parlamentului dezbate şi votează, marţi, începând de la ora 14.00, moţiunea de cenzură a opoziţiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul să cadă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ludovic Orban moţiune de cenzură PNL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H