Ludovic Orban: Aştept de la Klaus Iohannis mai multă implicare. Catedrala Mântuirii trebuie terminată până în 2018

Publicat: Duminică, 13 Martie 2016 23:05 // Actualizat: Duminică, 13 Martie 2016 23:05 // Sursa: romaniatv.net

Candidatul PNL la Primăria Generală, Ludovic Orban, a declarat duminică seara că aşteaptă "mai multă implicare şi o prezenţă un pic mai activă" din partea preşedintelui Klaus Iohannis, inclusiv în politica internă.

Ludovic Orban îi dă teme preşedintelui Klaus Iohannis. Întrebat într-o emisiune la Digi 24 dacă are ce să-i reproşeze preşedintelui Klaus Iohannis, Orban a spus că nu, dar că are unele aşteptări de la şeful statului.

"Nu am ce să-i reproşez, aştept mai multă determinare, mai multă implicare şi o prezenţă un pic mai activă, inclusiv în viaţa internă a României, sigur, în hainele constituţionale, în limitele prevederilor Constituţiei", a răspuns liberalul.

Orban a mai adăugat că "sub nicio formă" nu este de acord cu catalogarea făcută de Der Spiegel, care l-a numit pe preşedinte "diletant". "Toată argumentaţia prezentată în Der Spiegel nu stă în picioare", a susţinut el.

Ludovic Orban a mai precizat că s-a întâlnit cu preşedintele după ce PNL l-a desemnat candidat şi că îi oferă părerea lui Iohannis dacă acesta o cere.

Referitor la eventuala plecare a şefului Cancelariei, Dan Mihalache, din Administraţia Prezidenţială, Orban a afirmat: "Asta este o decizie pe care trebuie să o ia preşedintele Iohannis."

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 11:49
Votează email 0 email
...după ce PNL l-a desemnat candidat şi că îi oferă părerea lui Iohannis dacă acesta o cere. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ludovic-orban-astept-de-la-klaus-iohannis-mai-multa-implicare-catedrala-mantuirii-trebuie-terminata-pana-in-2018_280022.html#ixzz42rxrl5yZ ...
14 mar 06:35
Răspunde | Votează email -3 email
MARIA
LA CATE AFLU DE LA STIRILE DVS. SI DE PE SITE NU AM AFLAT DE PE NICIUN POST. MULTUMIM SI FELICITARI!
14 mar 01:04
...un pic mai activă” din partea preşedintelui Klaus Iohannis, inclusiv în politica internă. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H