Ludovic Orban atacă din nou: Iohannis e direct vinovat de această criză

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat că este posibil ca mâine să se dea un vot pe moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR

28 sept. 2021, 15:57
Ludovic Orban atacă din nou: Iohannis e direct vinovat de această criză

Ludovic Orban îi numără zilele lui Florin Cîţu la Palatul Victoria după ce acesta i-a luat locul la preşedinţia PNL şi anunţă că moţiunea de cenzură va fi votată „pe repede înainte” în Parlament

Fostul lider PNL Ludovic Orban continuă atacurile la adresa lui Klaus Iohannis. După ce ieri a declarat că și-a cerut scuze românilor că i-a convins să îl voteze președinte, azi, Orban îl acuză pe șeful statului că a refuzat să pună capăt crizei guvernamentale.

Conducerea Parlamentului decide marți ce se întâmplă cu moțiunile de cenzură depuse de USR PLUS, AUR şi PSD
„Dacă nu a pus capăt acestei crize în patru săptămâni, nu știu ce se mai poate aștepta de la el. În ochii opiniei publice, președintele Klaus Iohannis e direct responsabil de provocarea acestei crize”, a spus Orban.

Şedinţă incendiară a BEx al PNL. Cîţu îi va cere lui Orban explicaţii pentru declaraţiile referitoare la Klaus Iohannis
„Categoric moțiunea USR PLUS AUR (ar trebui să aibă întâietate n.r.) pentru că a fost depusă anterior și a parcurs deja etapa citirii moțiunii în plen intrând în termenul constituțional de 3 zile, în care și aici a existat o pronunțare a CCR în care s-a stabilit că trebuie programată cu celeritate, adică nu se poate amâna foarte mult după termenul de 3 zile”, a declarat Orban.

Întrebat cum va vota la moțiunile de cenzură, Orban a răspuns că împotriva, indiferent că va fi a USR PLUS AUR sau a PSD.


loading...