Ludovic Orban, candidat la Primăria Capitalei: „Nu am furat, nu m-am îmbogăţit din politică”

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat într-un interviu, că este pregătit să se "lupte la alegeri în orice condiţii". El promite bucureştenilor că "va conduce Capitala cu mână şi muşchi de bărbat, dar cu inimă de femeie".

06 mart. 2016, 18:43
Ludovic Orban, candidat la Primăria Capitalei: „Nu am furat, nu m-am îmbogăţit din politică”

În toată activitatea mea nu am fost niciodată subiectul, nu al unei anchete, a vreunei bănuieli de implicare în vreo afacere de corupţie. Toată atitudinea mea publică a fost constantă: nu am minţit, nu am furat , nu am încercat să păcălesc pe nimeni, nu am abuzat de funcţii, nu m-am îmbogăţit din politică„, a declarat Ludovic Orban într-un interviu pentru gandul.info.

Bucureştenii îşi doresc un om corect, un om onest, un om cinstit şi eu aşa sunt şi cariera mea de 25 de ani demonstrează acest lucru„, a mai spus candidatul PNL.

Ludovic Orban promite că va conduce Capitala cu „mână şi muşchi de bărbat, dar cu inimă de femeie”. Recumoaşte că nu este suficient şi adaugă că peste „sensibilitate” vine si „o importantă experienţă în administraţie” la nivel local şi central.

„Sunt pregătit să mă lupt pentru Primăria Capitalei în orice condiţii”, spune Orban, admiţând că până acum dreapta a câştigat în faţa PSD la Bucureşti în turul al doilea care acum nu există. Tocmai din acest motiv, adaugă el, „am încredere în locuitorii Bucureştiului că au discernământul necesar”.