Ludovic Orban, despre șeful ANAF: Grindeanu și Tudose au vrut să îl demită. Oare cine i-a oprit?

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că atât fostul premier Sorin Grindeanu, cât și actualul prim-ministru Mihai Tudose au vrut să-l demită pe șeful ANAF și se întreabă cine i-a oprit pe să facă acest lucru.

07 iul. 2017, 12:19
Ludovic Orban, despre șeful ANAF: Grindeanu și Tudose au vrut să îl demită. Oare cine i-a oprit?

„A fost tare Dragnea cu declarația că nu a știut nimic de controlul ANAF la Rise Project. Atât fostul premier Grindeanu, cât și noul premier Tudose au vrut să îl demită pe șeful ANAF. Și nu au reușit. Oare cine i-a oprit? Să fie oare cel la care mă gândesc eu? Și care a fost misiunea pentru care a fost păstrat în funcție?”, a scris Orban, vineri, pe Facebook.

Președintele PSD Liviu Dragnea le-a cerut joi ministrului de Finanțe și șefului ANAF să dea imediat explicații publice cu privire la prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project, adăugând că nu are nicio implicare în această acțiune.

„Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații: nu am nicio implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project, sunt indignat de ceea ce se întâmplă, am sentimentul că se încearcă compromiterea mea, faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nicio legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă”, se arată într-un comunicat, remis AGERPRES, de președintele PSD.