Ludovic Orban, încrezător în revenirea la normalitate. „Suntem pe un trend descendent clar. Îmi doresc să mă duc la teatru, la film, la restaurant”

Ludovic Orban a declarat că îşi doreşte revenirea la normalitate pentru a putea merge la film, teatru sau la restaurant. Preşedintele Camerei Deputaţilor crede că acest ar putea fi posibil dacă se vor vaccina cât mai mulţi români.

23 apr. 2021, 14:22
Ludovic Orban, încrezător în revenirea la normalitate. „Suntem pe un trend descendent clar. Îmi doresc să mă duc la teatru, la film, la restaurant”

Ludovic Orban, încrezător în revenirea la normalitate. Liderul PNL a afrimat că vor putea reveni la o viaţă normală pe măsură ce procentul de persoane vaccinate creşte, iar astfel „riscul de a contracta virusul scade”:

„Suntem pe un trend descendent clar. Premierul şi colegii din Guvern deja vorbesc despre un plan de revenire la normalitate şi de ridicare graduală a restricţiilor pe măsură ce scade incidenţa, creşte procentul populaţiei vaccinate. Şi eu îmi doresc să mă duc la teatru, la film, la restaurant şi evident orice român îşi doreşte să revină cât ma repede la o viaţă normală.

Se vede că pe măsură ce creşte procentul de populaţie care se vaccinează, riscul de a contracta virusul scade şi pe măsură ce scade, putem să venim la o viaţă normală. Aşteptăm noul ministru al Sănătăţii să intre în activitate cu forţa. A fost secretar de stat, cunoaşte cât de cât problema, sunt convins că va reuşi să corecteze chestiunile care nu funcţionează şi să sprijine activitatea comitetului interministerial”, a precizat Ludovic Orban, conform News.ro.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a menţionat că autorităţile ar putea renunţa la prelungirea stării de alertă dacă „se reduce pandemia”.

„În măsura în care se reduce pandemia şi se reduc numărul de îmbolnăviri la un moment dat, la o analiză serioasă se va renunţa la prelungirea stării de alertă. Eu, personal, îmi doresc cât mai repede să ajungem în această etapă”, a afirmat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Veste excelentă pentru PAȘTE! Klaus Iohannis, anunțul așteptat de toți: Ce se întâmplă cu RESTRICȚIILE în noaptea de Înviere

Preşedintele a menţionat că „nu există variantă de rezervă” la campania de vaccinare anti-COVID.

„Nu există variantă de rezervă. Asta este vestea tristă. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin. Ne vaccinăm, ieşim din pandemie. Dacă nu ne vaccinăm, atunci pandemia se va tot continua, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni de această boală şi nu cred că cineva îşi doreşte aşa ceva”, a adăugat preşedintele.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, avertisment despre marea relaxare de la 1 iunie. „Să nu credem din greșeală că 1 iunie este data de relaxare totală. Nu va fi!”


loading...
Partenerii noștri