Ludovic Orban: Klaus Iohannis şi PNL, un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean

Liderul liberal Ludovic Orban a afirmat sâmbătă, în staţiunea Venus, că în condiţiile în care în politica românească este "bulibăşeală", există un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean, acesta fiind format din preşedintele Klaus Iohannis şi PNL.

14 sept. 2019, 11:41
Ludovic Orban: Klaus Iohannis şi PNL, un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean

„Suntem azi aici, la această frumoasă Şcoală de Vară, pentru a pregăti cea mai importantă campanie pe care o avem de dus din cele patru campanii, campania pentru realegerea preşedintelui Klaus Iohannis (…). Dragii mei, e o bulibăşeală şi o babilonie în politica românească în ultima vreme, de cred că oamenii aproape nu mai înţeleg nimc. O mişcare browniană în care aproape toţi se ceartă între ei, fac un balans stânga-dreapta şi nu mai înţelegi nimic din ceea ce vor. Există în schimb un punct de reazem, există un centru de greutate al României, al vieţii publice din România, care oferă siguranţă pentru fiecare cetăţean, care oferă stabilitate pentru România şi care oferă garanţia pentru fiecare român că lucrurile se vor duce în direcţia bună. Acest punct de reazem, acest centru de greutate, acest pol de stabilitate este preşedintele Klaus Iohannis şi alături de preşedintele Klaus Iohannis, Partidul Naţional Liberal”, a spus preşedintele PNL.

Potrivit acestuia, liberalii poartă pe umeri răspunderea câştigării bătăliilor electorale.

„Purtăm pe umerii noştri răspunderea de a câştiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această ţară, iar pentru noi, normalitate înseamnă democraţie, drepturi şi libertăţi, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, şansa la reuşita în viaţă aici în ţară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le poate oferi decât preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal”, le-a spus Ludovic Orban tinerilor liberali.

Peste o mie de tineri participă în perioada 12 – 15 septembrie, în staţiunea Venus, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, eveniment la care sâmbătă a fost preyent şi preşedintele Klaus Iohannis.