Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL: Vă garantez că vremea umilinţelor a trecut

Ludovic Orban,  preşedintele Partidului Naţional Liberal şi premier desemnat, le-a spus sâmbătă aleşilor locali că vremea umilinţelor la care au fost supuşi a trecut.

26 oct. 2019, 11:01
Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai PNL: Vă garantez că vremea umilinţelor a trecut

„Vă garantez câteva lucruri simple: vremea umilinţelor la care aţi fost supuşi atunci când veneaţi la Bucureşti ca să primiţi avize, semnături, aprobări sau toate categoriile de documente inventate de birocraţia de la Bucureşti pentru a bloca proiectele locale a trecut”, a declarat Orban, fost preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL, în discursul ţinut sâmbătă.

Orban le-a promis aleşilor locali să „nimeni nu va mai îndrăzni” să bată la uşa unui primar ca să „îndrăznească” să-l convingă să-şi schimbe partidul din care face parte.

„Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile, pe care le vor dezvolta comuninităţile locale”, a adăugat liderul PNL.

„Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii”, a completat Ludovic Orban.

Iohannis, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali din PNL: PSD nu a atacat doar statul sau democraţia românească, ci i-a atacat pe români