Ludovic Orban: Mi-am depus CANDIDATURA la primăria Capitalei. Am foarte multă susţinere VIDEO

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, că şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la Primăria Generală a Capitalei.

09 dec. 2015, 17:24
Ludovic Orban: Mi-am depus CANDIDATURA la primăria Capitalei. Am foarte multă susţinere VIDEO

Eu mi-am depus candidatura la primaria Capitalei. (…) Am foarte multa sustinere„, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat ce atuuri are pentru funcţia de primar general, Orban a precizat că a realizat „multe pentru Bucureşti”, atât din funcţia de viceprimar al Capitalei, cât şi ca ministru al Transporturilor.

Am fost viceprimar la Capitalei, cunosc foarte bine problematica. M-am prezentat la alegerile din 2008 cu un program care a fost apreciat ca cel mai bun program si nu de mine, de catre cei care au urmarit campania, si am facut deja multe pentru Bucuresti atat ca viceprimar general, cat si ca ministru al Transporturilor„, a declarat Ludovic Orban.

Liberalul a mai precizat că o mulţime de proiecte legate de infrastructura din Bucureşti au fost începute de el.

Uitati-va ca largirea la patru benzi a centurei Capitalei a fost lasata acolo unde am lasat-o eu, si anume pe zona de Nord, desi lasasem contractele semnate si pentru largirea pe zona de sud. Metroul Drumul Taberei intr-un stadiu l-am lasat si nici azi nu a fost finalizat de cei care au venit ulterior, dar oricum sunt proiecte incepute de mine. Metroul de la Piata Chibrit, care a fost blocat aproape 20 de ani si facut de mine, aproape finalizat. Aproape in fiecare sector am facut cate ceva„, a adăugat Orban.

Acesta consideră că un alt avantaj pe care îl are în faţa celorlalţi candidaţi la funcţia de primar general este că ştie problemele bucureştenilor. „Cand eram viceprimar, tineam audiente de doua ori pe saptamana cu cate 100 de oameni si am incercat sa le solutionez toate problemele. Nu stiu daca l-a intrebat cineva pe domnul Sorin Oprescu cate audiente a facut el in sapte ani la primarie„, a conchis Ludov Orban.