Ludovic Orban: "NU vom plăti salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice"

Publicat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 15:36 // Actualizat: Vineri, 15 Noiembrie 2019 15:36 // Sursa: romaniatv.net

Salariile şi pensiile vor fi achitate la termen, însă nu vor fi plătite în continuare salarii celor ''care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice'', ''pe bază de pile sau de carnet de partid'', a declarat vineri, la Braşov, premierul Ludovic Orban.

"În ceea ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare ale bugetului. Sigur că ceea ce vom considera cheltuieli necesare le vom face să dispară din cheltuielile bugetului. Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen. Dar nu vom plăti în continuare salarii la cei care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice a PSD şi cei care nu-şi fac treaba", a precizat Orban.

El a amintit că a declanşat un proces de refacere a capacităţii administrative a instituţiilor guvernamentale şi, de asemenea, de reducere a dimensiunii aparatului birocratic.

Sindicatele îi cer lui Ludovic Orban să nu-i mai panicheze pe pensionari. Precizări cu privire la pensii

"Am început cu reducerea numărului de ministere, vom continua cu reducerea numărului de entităţi publice aflate în subordinea Guvernului şi în subordinea ministerelor, astfel încât să asigurăm o administraţie cât mai eficientă, o administraţie cât mai lipsită de proceduri inutile care să asigure fluenţa tuturor proceselor administrative necesare pentru asigurarea de servicii de calitate şi prompte către cetăţeni, de asemenea o relaţie normală şi firească cu mediul de afaceri care să încurajeze orice fel de investitor", a arătat premierul.

Potrivit acestuia, cu siguranţă ''vor exista paşi pe care Guvernul îi va derula pentru a construi instituţii mai eficiente, care cu adevărat să aibă capacitatea de a genera şi de a pune în practică toate politicile publice de care are nevoie România pentru dezvoltare''.

Premierul Orban a participat vineri la ceremonia de semnare a contractului de finanţare a proiectului de modernizare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ludovic Orban pensii salarii salarii bugetari
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 nov 22:56
Răspunde | Votează email 0 email
RaduD
Sigur va fi asa, dar le veti la cei cu alt carnet de partid! Asa a fost totdeauna! Sau baronii vostri nu sunt flamanzi???
1
EUR
4.7785
RON
06 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H