LUGANO – STEAUA 1-2: Miros de primăvară pentru FCSB

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Lugano, scor 2-1, la capătul unui meci foarte ciudat făcut de echipa lui Nicolae Dică. Prima repriză a fost una dezastruoasă, în timp ce intrarea lui Dennis Man a schimbat total fața roș-albaștrilor.  

28 sept. 2017, 09:03

LUGANO – STEAUA  1-2

Min.64: Junior Moraes face 2-1, din pasa lui Benzar! VIKTORIA PLEZEN – Beer Sheva 3-1.

Min. 55: GOOOL BUDESCU, servit excelent de Man!

Min. 51 – OCAZIE FCSB! Gnohere a reluat cu capul, de pe linia de la 11 metri,

Min. 45. A inceput repriza secundă.

Min. 40 – BARĂ LUGANO! Mariani a șutat în forță de la marginea careului de 16 metri, dar Niță a fost salvat de stâlpul din stânga porții. 

Min. 36 – OCAZIE FCSB! Ovidiu Popescu a ratat ocazia de a-și lua revanșa, dar șutul său din careu a fost prins pe linia porții de portarul gazdelor.

MIN. 14: GOL LUGANO! A marcat BOTTANI, după o gafă a lui Ov. Popescu. LUGANO – STEAUA 1-0!In celalalt meci, VIKTORIA PLEZEN – Beer Sheva 1-0.

 

 

LUGANO – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM: Echipele de start în LUGANO – STEAUA

LUGANO: Da Costa – Mihajlovic, Golemic, Sulmoni, Daprela – Sabbatini, Ledesma, Mariani – Crnigoj, Gerndt, Bottani. Antrenor: Pierluigi Tami.

STEAUA FCSB: Fl. Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Junior Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

CUM VA JUCA STEAUA CU LUGANO

Fl. Niţă – Benzar, Planici, Bălaşa, J. Morais – Pintilii, Ov Popescu – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere

Helmuth Duckadam, mesaj clar pe Facebook: „Diseară joacă STEAUA BUCUREŞTI!”

FCSB joacă la Lucerna fără căpitan. Alibec s-a accidentat în meciul cu Dinamo şi a rămas la Bucureşti. Elveţienii răsuflă uşuraţi. Meciul din această seară va fi prefaţat de Mirel Rădoi, care este invitatul studioului Europa League de la ora 19:00.

Pe contul personal de Facebook, preşedintele de imagine al vicecampioanei, Helmuth Duckadam, a postat o imagine cu faniolul oficial pe care oficialii de la Lugano l-au făcut pentru meciul din această seară transmis în direct de Telekom Sport.

„Pe fanionul meciului de diseară din Europa League scrie clar: FC LUGANO vs FC STEAUA BUCUREŞTI. Va interzice CNA meciul??? Diseară joacă STEAUA BUCUREŞTI… UEFA RECUNOAŞTE!”, a scris Duckadam.

LUGANO – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM: Sfaturi importante pentru Dică înaintea meciului cu Lugano: „Ei sunt cei mai periculoşi jucători de la Lugano!”

Cristi Ianu trăieşte de 14 ani în Elveţia, iar acesta s-a întâlnit cu echipa Telekom Sport înaintea meciului din această seară dintre Lugano şi FCSB. Fost golgeter în fotbalul elveţian, acesta ajuns la 33 de ani şi joacă fotbal la o micuţă echipă de amatori, FC Muri, în liga a cincea.

„Oamenii din oraşul ăsta iubesc echipa Lucerna. Acum, să Lugano a decis să joace aici, nu prea se vorbeşte de ei, nu prea sunt interesaţi. Lugano este o echipă destul de mică, ce nu are aşa mulţi suporteri ca şi Lucerna. Nu prea este mediataizat aşa mult meciul. Eu cred că Steaua pleaca ca favorită şi cred că o să şi câştige. E posivil să fie mulţi români la meciul de joi seară. Steliştii trebuie să fie atenţi pentru că Lugano au un atacant care are destul de mare experienţă, care a venit acum de la Young Boys Berna, un atacant suedez, mi se pare că a fost un pic şi în naţionala Suediei. Mai au un mijlocaş care anul trecut era aici, a jucat foarte bine, Mariani îl cheamă, dar acum e accidentat”, spune Ianu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Lucian Filip face dezvăluiri din interiorul echipei: „Astea sunt problemele pe care le avem!”

Cel mai vechi jucător din lotul celor de la FCSB, Lucian Filip, şi-a prelungit contractul cu echipa pregătită de Nicolae Dică. Mijlocaşul este legitimat din 2009 la gruparea roş-albastră, perioadă în care a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, la Snagov şi la Concordia Chiajna. Acesta a semnat până în 2021.

LUGANO – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM: 

Înaintea meciului din această seară din Elveţia, Filip a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

„A fost o perioadă grea pentru mine, dar mă bucur că am reuşit să trec peste cu ajutorul staffului medical care şi-a făcut foarte bine treaba. În acest moment nu am nicio problemă mă simt foarte bine şi consider că sunt pregătit să joc. Îmi doresc ca pe viitor să nu mai am niciun fel de problemă şi să-mi ajut echipa să ne clasăm pe locul 1 în grupele Europa League şi să câştigăm campionatul. În meciul cu Sporting am fost titular, dar apoi am avut o mică problemă la mână. Sper să nu mai fie probleme pe viitor”, a spus Filip în exclusivitate la Telekom Sport.

Acesta a discutat şi despre partida cu Lugano: „Am urmărit şi noi meciurile lor, dar până la urmă trebuie să intrăm concentraţi. Aţi văzut şi voi că în campionat când nu facem acest lucru avem probleme cu orice echipă. Soarta partidei va fi hotărâtă de prestaţia noastră. Dacă noi vom juca bine cred că o să avem probleme”. 

„Roş-albaştrii” sunt primii lideri ai grupei, după victoria cu 3-0 de pe Arena Naţională contra cehilor de la Viktoria Plzen, adusă de „dubla” lui Budescu şi reuşita lui Alibec, căpitanul care nu face parte din lot pentru meciul de astăzi.

Lugano a pierdut în prima etapă, 1-2 în Israel, contra lui Hapoel Be’er Sheva, şi nu traversează deloc o perioadă bună în campionat, unde are trei eşecuri consecutive şi este pe ultimul loc în clasament, cu opt puncte după nouă etape.

În afara lui Alibec, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic și William de Amorim nu au făcut nici ei deplasarea în Elveţia.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Echipa elveţiană de fotbal FC Lugano, adversara de joi a FCSB în Europa League, resimte plecarea atacantului Armando Sadiku, cel care a marcat pentru naţionala Albaniei împotriva României la EURO 2016, a estimat un analist pentru portalul tio.ch. LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Albanezul a marcat la foc continuu

 

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Armando Sadiku a evoluat pentru Lugano în a doua parte a sezonului trecut, împrumutat de la altă grupare elveţiană, FC Zurich. Albanezul a marcat 9 goluri în 16 meciuri pentru Lugano şi contribuit mult la clasarea pe locul 3 la finalul stagiunii. În vară, el s-a transferat la Legia Varşovia, campioana Poloniei. 

 

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În opinia analistului Arno Rossini, Lugano nu îşi revine după ce i-a pierdut în vară pe Sadiku şi macedoneanul Ezgjan Alioski, o extremă ce a semnat cu echipa engleză de liga a doua Leeds United.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Rossini a apreciat că Lugano nu joacă rău în meciurile de acasă, chiar dacă rezultatele lasă de dorit. „Sunt probleme. Pe ultimii 30 de metri le lipseşte ceva „, a declarat analistul, care nu-l găseşte vinovat pe antrenorul Pier Tami. „Categoric e vorba de jucători. În sezonul trecut erau Alioski şi Sadiku, care au înscris împreună 80% din golurile echipei. În schimb, în acest sezon lipsesc astfel de elemente”, a spus Rossini. „Tami? E ca şi cum ai pregăti o mâncare bună, însă apoi nu ai putea să o condimentezi. La sfârşit îţi dai seama că lipseşte ceva. Şi nu se poate face mare lucru”, a adăugat el.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Riscă retrogradarea

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Potrivit lui Rossini, Lugano este candidată la retrogradare dacă nu-şi va îmbunătăţi evoluţiile.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Chiar dacă atacul lui Lugano nu convinge, suedezul Alexander Gerndt a fost desemnat autorul celui mai frumos gol înscris în campionatul Elveţiei în luna august, a anunţat miercuri site-ul clubului. Gerndt a înscris cu un voleu de la 10 de metri în victoria cu Thun (4-1). Suedezul a semnat cu Lugano la începutul lui august tocmai pentru a suplini plecările lui Sadiku şi macedoneanul Ezgjan Alioski

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În campionat, Lugano este lanterna roşie, cu 8 puncte din 9 etape, golaveraj 9-14.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Meciul e în această seară

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. Meciul Lugano – FCSB care va avea loc joi, de la ora 20,00 (ora României), la Lucerna, în Grupa G a Europa League.

LUGANO-FCSB (STEAUA) LIVE VIDEO ONLINE STREAM EUROPA LEAGUE PRO TV. În prima etapă din Grupa G, FCSB a dispus la Bucureşti de Viktoria Plzen cu 3-0, iar FC Lugano a fost învinsă în deplasare de Hapoel Beer Sheva cu 2-1.