Lui Cosmin Contra i-a fost teamă de dezastru în meciul cu Israelul: Mi-a fost teamă că ne vom prăbuşi

Cosmin Contra a declarat sâmbătă seara, după partida Israel-România 1-2, că i-a fost teamă de un dezastru în repriza secundă, după ce gazdele au deschis scorul, în minutul 60.

24 mart. 2018, 20:37
Lui Cosmin Contra i-a fost teamă de dezastru în meciul cu Israelul: Mi-a fost teamă că ne vom prăbuşi

Suntem pe un drum bun, dar ceea ce contează sunt meciurile oficiale. Mi-a fost frică după 1-0 că ne vom prăbuși. Am avut 20 de minute foarte proaste, n-am știut să gestionăm finalul de meciuri și vrem să nu mai suferim atât. Totuși, am avut o reacție extraordinară, iar jucătorii merită toate felicitările. Avem un lot bun, echilibrat„, a spus Cosmin Contra, la Pro X.

Selecţionerul a făcut mutări excelente, i-a introdus pe Nicolae Stanciu și pe George Țucudean, iar cei doi au adus victoria României cu reușite spectaculoase, însă Bancu a fost și el remarcat de selecționerul României.

Bancu a fost printre cei mai buni jucători de la Craiova și nu mi-a fost frică să-l bag. Aveam nevoie de incursiunile lui. A făcut un meci bun și mă bucur pentru el. Eu încerc să-mi fac o idee clară și să mă bazez pe 7-8 jucători„, își propune Contra.