Luiza Melencu, mesaj SFÂŞIETOR pe Facebook, înainte de a fi răpită de Dincă. „Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea”

Mihaela Luiza Melencu a publicat un mesaj emoționant pe platforma de socializare Facebook înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a declarat că le-a ucis pe ea și pe Alexandra Măceșanu.

26 aug. 2019, 09:45
Luiza Melencu, mesaj SFÂŞIETOR pe Facebook, înainte de a fi răpită de Dincă. „Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea”

„Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!”, a scris cu convingere Mihaela Luiza Melencu, poreclită „Lulu” de către apropiați, potrivit a1.ro.

Citeşte şi Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea: „Ne dezicem de ce a făcut el”. Ce mesaj a transmit familiilor care şi-au pierdut fetele

Adolescenta a pbulicat mai multe imagini de-a lungul timpului, la fiecare dintre acestea primit aprecieri din partea prietenilor ei, care i-au lăudat frumusețea.

„Nimic fără Dumnezeu”, a mai scris Mihaela Luiza Melencu, în limba engleză, ca motto al ei.

Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis pe adolescentele Mihaela Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

În weekend, fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații despre tatăl ei, precizând că a trecut prin fața casei lui în ziua în care acesta a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, și că a văzut doi bărbați ieșind din curte.