Lumea aşa cum o ştim noi s-a schimbat şi nu mai există cale de întoarcere – Şase predicţii

Doar cu patru ani în urmă, am paşit printr-un portal în necunoscut – un loc unde conştiinţa umană nu a mai fost până atunci. Au fost persoane care se îndoiau, sceptice cu privire la procesul de ascensiune, însă aceasta este aici, se întâmplă... Este aici, acum, şi nu mai există cale de întoarcere.

19 ian. 2016, 21:30
Lumea aşa cum o ştim noi s-a schimbat şi nu mai există cale de întoarcere – Şase predicţii

Aceasta noua energie este una atotcuprinzatoare, omniprezenta si imposibil de negat, chiar si pentru aceia care incearca sa faca acest lucru. Constiinta umana nu a fost ridicata la un asemenea nivel niciodata in toata istoria acestei planete. Pamantul si locuitorii sai sunt pe cale de a schimba natura populatiei umane la un asemenea nivel, incat societatile vor fi de nerecunoscut in mai putin de 50 de ani de aici incolo si nimic nu poate schimba acest lucru.

Imaginati-va ca la radio ar canta acelasi cantec toata viata voastra. Acela ar fi tot ceea ce ar rezona. Pamantul a devenit obisnuit si s-a adaptat la asemenea cantec in ultimii 300.000 de ani. Aceeasi frecventa, fara sau doar cu infime schimbari, pana acum.

Contrar cartilor noastre de istorie, au existat multe civilizatii avansate pe Pamant inainte de aceasta si toate eu esuat. Au esuat deoarece gandirea spirituala a esuat in a tine pasul cu tehnologia avansata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.