Lumea muzicii, în stare de şoc: a fost găsit în apartamentul său, mort, la doar 39 de ani

Quentin Elias, fostul lider al formatiei franceze Alliage,  a fost gasit mort in apartamentul sau din New York. Artistul avea 39 ani.

28 feb. 2014, 06:39

Fostul lider al formației franceze Alliage, Quentin Elias, a fost găsit mort la 39 de ani în apartamentul său din New York, a anunțat joi poliția, citată de sudinfo.be.

Cadavrul a fost găsit marți seară într-un apartament din Staten Island, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din New York, precizând că fostul cântăreț și manechin era singur. Nu a fost comunicată cauza morții, așteptându-se raportul medicului legist. Potrivit unor surse apropiate anchetei, decesul ar fi putut fi cauzat de medicamente sau droguri.

Doliu la Casa regală britanică. A murit pe terenul de polo de iarbă chiar în timpul jocului VIDEO

Quentin Elias și ceilalți patru tineri membri ai grupului Alliage au cunoscut succesul în anii 1990, în Franța, cu hituri ca ‘Baila’, ‘Lucy’ sau ‘Le temps qui court’. Elias a fost liderul formației între 1996 și 1999, perioadă în care Alliage a lansat două discuri, ‘Alliage, l’Album’ și ‘Musics’.

Dupa ce a parasit grupul Alliage, Quentin Elias s-a stabilit in Statele Unite, la New York, in 2002, incercand o cariera solo. S-a facut manechin si, cu musculatura formata in salile de forta si a jucat in cateva filme pentru adulti.

Citeşte şi ÎNCĂ O VICTIMĂ DUPĂ TRAGEDIA AVIATICĂ DN APUSENI. Vezi cine a MURIT