Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară

Doliu în lumea sportului internațional. Luptătorul rus de MMA Oleksandr Pisarev a murit la numai 34 de ani.

01 nov. 2022, 22:35
Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară

Oleksandr Pisarev, un luptător rus de MMA, a fost internat duminică, la un spital din  Moscova, însă a doua zi a decedat. A fost campion la lupte corp la corp și lupte mixt, finalist al Campionatului European de Arte Marțiale Mixte și a luptat în promoțiile Fight Nights și RCC, conform antena3.ro.

Informația a fost făcută publică pe un canal de Telegram. Conform antrenorului său, Magomed Kamilov, sportivul s-a îmbolnăvit după ce a mâncat semințe de la un pepene.

Potrivit canalului de Telegram 112, cauza morții lupătorului MMA ar fi fost otrăvirea cu opioide, după ce, cu o zi înainte, a comsumat alături de prietenii lui vin și ciuperci.

Citește și: Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin în cuşca MMA! „Atunci când te bați cu un câine turbat, îți iei somn!” VIDEO

Al 12-lea campion mondial la șah, Anatoly Karpov, a fost internat la Moscova cu o zi înainte. Deputatul Partidului „Rusia Unită” ar fi căzut rău atunci când se afla în stare de ebrietate, a fost dus la spital și acum în stare de comă artificială. Prim-directorul general adjunct al rețelei sociale ruse VKontakte (VK), Vladimir Gabrielyan, și directorul de achiziții al VK, Serghei Merzlyakov, au murit în luna iulie „ca urmare a unui incident tragic”, relatează RIA Novosti.

Citește și: Rușine istorică pentru sportul din România. Echipa de gimnastică, printre ultimele din concurs la fiecare probă, la Mondial