Luminiţa Anghel, mesaj tulburător: „N-aş mai adopta niciodată un copil”

Luminita Anghel exclude sa mai adopte un copil, dupa scandalul avut cu fiul infiat si dupa durerea pe care i-a provocat-o faptul ca nu a putut-o tine langa ea pe Mariuca. Cantareata a suferit cumplit si a iesit din aceste experiente cu inima franta, scrie libertatea.ro.

24 oct. 2017, 08:04
Luminiţa Anghel, mesaj tulburător: „N-aş mai adopta niciodată un copil”

David, primul baiat pe care l-a infiat in timpul casniciei cu Marcel Puscas, i-a facut numeroase probleme de-a lungul copilariei si al adolescentei, iar cand a crescut nu a mai vrut sa auda de ea.

Desi cantareata a facut toate eforturile si i-a oferit toate sansele pentru un viitor mai bun. Tanarul a plecat de acasa si a lansat, la acea vreme, o gramada de acuzatii la adresa artistei. Si, ca si cand nu ar fi fost de ajuns, artista a trecut printr-un alt moment greu, care a marcat-o profund, odata cu incercarea sa de a o adopta pe micuta Mariuca. Vedeta a luat-o pe fetita de la orfelinat in 2009, cand scumpetea creata de doar 2 anisori a cucerit-o definitiv. Ulterior, fetita s-a intors langa mama biologica.

„Niciodata nu voi mai adopta, dar nu-mi doresc sa vorbesc despre asta. Il am pe Filip (n.r. fiul sau natural) si sunt multumita si implinita. Sunt fericita cu sotul meu si cu el”, a declarat Luminita Anghel.

O vedetă îl ajută pe fiul Luminiţei Anghel să-şi câştige existenţa. David Puşcaş îşi caută disperat un job FOTO