Luminiţa Anghel, terorizată de fiul ei adoptat. „Mi-era frică să stau cu el, mă temeam să nu mă împingă pe scări!”

Luminita Anghel a suferit enorm pentru că a pierdut-o pe Mariuca, fiica pe care a putut să o adopte de la Angelica Constantin, iar acum nu se mai înţelege deloc cu David, fiul adoptiv, care este rebel şi nu vrea să mai audă de mama lui.

28 iun. 2016, 18:02
Luminiţa Anghel, terorizată de fiul ei adoptat. „Mi-era frică să stau cu el, mă temeam să nu mă împingă pe scări!”

Luminita Anghel a ajuns la capatul rabdarii.

„Discutiile noastre au fost interminabile, nu as vrea sa le revad. De 6 ani am probleme cu el, am crezut ca este o criza existentiala din cauza hormonilor. Am avut asteptari mari de la el, dar speram la schimbarea finala, sa se potoleasca. Eu am crescut copiii altora pe langa cel biologic al meu, fara sa astept altceva in afara de dragostea lor.

Am fost o mama dedicata. Marea mea durere a fost ca am asteptat recunostinta. 5 ani am asteptat asta. Dupa ce a dat BAC-ul, am hotarat sa se mute intr-un loc platit de mine pentru ca la noi acasa nu respecta orele pe care le impuneam ca sa vina acasa.

Mi-era frica sa stau cu el cand eram insarcinata! Ma temeam sa nu ma impinga pe scari! Spargea prin casa. Cred ca l-a deranjat venirea pe lume a copilului meu biologic si faptul ca sotul meu se impunea, nu il lua pe David in calcul. Au fost prieteni la inceput, el cu sotul meu. Cand a aparut Maria si ii luam mereu apararea, sotul meu ii lua apararea lui David ca sa creeze un echilibru.

David a fost deranjat de aceasta atmosfera. El crede ca doar eu am obligatii si indatoriri fata de el, nu invers. Nu mergea la scoala, nu asculta, nu venea acasa cand trebuia. L-am bagat la o scoala de teatru pentru ca stiam ca ii place si speram ca se va duce de placere.

In clasa a 4-a ii povesteam despre consumul de droguri, pedofilie, homosexuali, iubire si respect. L-am invatat de bine. Nu i-am cerut nimic, doar sa aiba un minimum de bun simt, sa se spele, sa salute, sa vina acasa cand trebuie. Era furios, spargea prin casa. Am incercat sa il ajut sa isi gaseasca o pasiune in ceva, cum unii danseaza, canta etc. I-am platit cea mai scumpa scoala din Bucuresti, putea sa lucreze cu Laurent Touret ca hairstylist si a abandonat totul.

E un tanar destept care nu vrea decat sa profite de mine emotional. Eu m-am batut pentru fiul meu, am luat-o de la capat la propriu, intr-o casa fara robineti. Am cantat, am luat robineti, am cantat, am luat plasma, am cantat si am luat canapea, am dat comanda de mobila ca sa fie totul bine. Casa era perfecta, de la zero, cu un copil de gat.

Eu i-am dat tot si el pleaca, vrea sa vina mama sa salveze tot. Crede ca obligatia mea e sa strang tot”, a spus Luminita Anghel la Kanal D.

„Nu vreau sa il fac de ras sau sa il umilesc, dar m-am saturat sa fiu santajata emotional de David. E ultima data cand il ajut, daca nu vrea sa isi ia fraiele vietii in maini, sa isi puna o paine pe masa, sa isi plateasca o chirie, atunci… Ajunsesem sa ma simt prost ca mananc si ma gandeam ca poate David nu are ce manca. Am ajuns sa fac poze la frigider ca sa am dovada ca ii luam mancare. A fost dat afara de la munca pentru ca avea o atitudine superioara. Nu voia sa dea cu matura cand sunt patroni care fac asta. Laurent este printre primii 10 din lume si da cu matura. El se credea print si noi toti, inclusiv eu, eram idioti. Sotul meu nu mi-a zis nimic ca sa nu ma supar, desi stia ca dau multi bani pentru David. Il acopeream si ii multumeam sotului meu in gand ca nu imi cere explicatii”, a mai adaugat Luminita Anghel.