Luna în care te-ai născut îţi spune dacă vei ajunge şef/ă

Specialiştii ne îndeamnă să nu mai credem în astrologie, deoarece ştiinţa este cea care dovedeşte că momentul în care te-ai născut chiar are un impact asupra vieţii tale.

10 nov. 2014, 11:32
Luna în care te-ai născut îţi spune dacă vei ajunge şef/ă

O multime de antropologi care ne spun ca astrologia nu functioneaza si ca nu are nicio putere predictiva, dar exista un sambure de adevar in acea notiune care spune ca momentul acela din an in care oamenii se nasc va avea, in viitor, un impact asupra vietii lor.

De fapt, exista dovezi stiintifice ca anotimpul in care oamenii sunt nascuti le afecteaza starea de spirit, dispozitia si personalitatea mai tarziu in viata. In mod similar, statistic vorbind, o persoana are mai multe sanse de a fi lider sau sef daca el sau ea este se naste in decursul anumitor luni din an.

Studiile biochimice au aratat ca anotimpul in care te-ai nascut are o influenta asupra anumitor neurotransmitatori, cum ar fi dopamina si serotonina, care este detectabila chiar si in viata adulta. Acest lucru i-a determinat pe oamenii de stiinta sa creada ca anotimpul in care te-ai nascut poate avea un efect de lunga durata, chiar mai lunga decat se credea pana atunci.

Citeste mai mult pe feminis.ro.