Luna IUNIE este marcată de CIFRA DIAVOLULUI. Iată în ce ZILE s-ar putea întâmpla ceva groaznic

Luna iunie a acestui an este una marcată de cifra diavoluli, 666. În zilele de 6, 16 şi 26 iunie evenimente groaznice s-ar putea întâmpla, de aceea trebuie să avem mare grijă.

03 iun. 2016, 18:13
Luna IUNIE este marcată de CIFRA DIAVOLULUI. Iată în ce ZILE s-ar putea întâmpla ceva groaznic

6 iunie 2016

Din punct de vedere numerologic, această zi este guvernată de cifră 3, fapt pentru care putem preconiza care vor fi evenimentele negative. 3 este cifră exceselor, a problemelor cauzate de excese.  Pot avea loc îmbolnăviri crunte în această zi, accidente din cauza lipsei măsurilor de siguranță și a superficialității (inclusiv accidente aviatice). Pot porni revoluții. 

16 iunie 2016 

Ziua este guvernată de cifră 4, cifră intoleranței, a deciziilor luate fără consultare. Pot cădea guverne pe planetă în această zi sau pot avea loc înscenări spectaculoase, asasinate la nivel înalt. 4 este și cifră morții, o cifră care poate duce la revolte care să ceară schimbare totală. 

26 iunie 2016 

Această zi este guvernată de cifră 5. Aspectele negative ale cifrei 5 sunt nenumărate, printre care regăsim aventurile periculoase, nepăsarea care poate fi pedepsită de Divinitate, accidentări inevitabile, răspunsul naturii la batjocură cu care este tratată de oameni etc.