Luna noua in Balanta 2020. Un nou inceput in relatii. Cum sa profiti de oportunitati

Vineri, 16 octombrie 2020, ne vom bucura de o frumoasa Luna noua in Balanta. Se anunta o zi norocoasa pentru fiecare, o zi in care sa-ti pui lucrurile in ordine si sa mergi mai departe pe toate fronturile din viata ta. Aceasta Luna noua activeaza o parte din viata ta care nu se da in laturi de la actiune. Unele cercuri se inchid, altele aduc oportunitati. Balanta guverneaza relatiile, iar aceasta Luna noua in Balanta iti aduce oportunitatea unui nou inceput.

15 oct. 2020, 04:19

Ce cauti in relatiile tale?

Unii oameni cred ca stiu ce-si doresc cu adevarat, insa niciodata nu si-au examinat in profunzime propriile nevoi emotionale. Nu uita ca nevoile se schimba cu timpul. Nimic nu ramane la fel, deci este o idee buna, in special in timpul unei Luni noi in Balanta sa vezi ce mai functioneaza pentru tine si ce nu. Daca te confrunti cu ceva probleme in relatii, acum este un moment prielnic sa faci ordine si sa rezolvi chestiunile problematice.

Poate ca este ceva anume care iti cauzeaza durere. Ce vrei sa schimbi? Este timpul sa inchei aceasta relatie? Ce ajustari poti face ca sa iti satisfaci nevoile? Trebuie sa porti o conversatie dificila pe care ai evitat-o de foarte multa vreme?

Te mai poate interesa Horoscop TAROT pentru Luna noua in Balanta. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Incepe un nou capitol romantic!

Luna noua in Balanta te impinge sa-ti schimbi prioritatile in dragoste

Cele mai reusite relatii se formeaza atunci cand fiecare parte este implinita si fericita cu sine. Acesta este cel mai bun punct de plecare. Daca tu emani o vibratie nepotrivita vei atrage in relatii exact oamenii care sa-ti hraneasca aceasta nevoie, iar frustrarea se va accentua.

La inceput, o noua relatie se simte minunat. Amandoi partenerii dau ce au ei mai bun pentru a face impresie buna celuilalt. Apoi, cum se spune, familiaritatea poate aduce nemultumiri. Incepe sa se simta vibratia din spatele cuvintelor. O iesire furioasa, o miscare nepotriva a corpului pot spune mai multe decat crezi.

In timpul acestei Luni pline in Balanta 2020 ai tendinta sa vrei sa ii multumesti pe altii, fara sa te ingrijesti prea mult de propriile nevoi. Asigura-te, insa, ca la finalul povestii nu vei fi frustrat si plin de resentimente. Desi este bine sa incerci sa-ti rezolvi conflictele in termeni amiabil, cateodata acest lcuru este imposibil.

Balanta are tendinta sa lase lucrurile sa continue, fara sa se planga. Insa, cu cat rezolvi mai devreme, cu atat ai sanse mai mari sa o iei de la capat intr-o nota mai optimista.

Unele relatii vor fi supuse unui test. Unele s-ar putea raci, altele s-ar putea intari. In unele relatii trebuie sa fii direct, desi Balantelor le place sa fie diplomate. Este posibil sa fii nevoit sa spui ce ai in minte, chiar daca risti o relatie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT pentru Luna noua in Balanta. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Incepe un nou capitol romantic!

Sfarsitul de saptamana aduce o frumoasa Luna noua in Balanta, de care ne vom bucura vineri, 16 octombrie 2020. Luna Noua in Balanta este o veste buna pentru noi. Se va simti romantica, flexibila, iubitoare, sociabila, o cu totul alta energie decat Luna plina in Berbec de la inceputul lunii.

Luna noua in Balanta – semnificatii

Daruiesti si primesti ar putea fi raspunsul la toate intrebarile tale. Compromisul poate fi calea succesului. Este timpul sa incepi sa negociezi, sa renegociezi daca este cazul. Cand este Luna in Balanta, ai posibilitatea sa o iei de la capat intr-o privinta. Sau poate incepi o relatie noua, una sanatoasa, bazata pe conexiune si echilibru. Fa echipa, in afaceri sau in viata privata. Balanta este semnul relationarii, iar Luna noua in Balanta inseamna sa-ti asumi sentimentele, sa spui ceea ce simti, sa fii mai deschis. Evita sa fii egoist, nu iti va folosi la nimic. Cartile de tarot iti transmit mesajul ca este un moment prielnic sa te intalnesti cu cineva cu care nu ai mai vorbit de mult, sa-i arati ca-ti pasa.

Balanta este semnul armoniei, al iubirii, al negocierii si al relatiilor. Balanta este simpatica, vorbareata, dornica de echilibru, de aceea cand este Luna noua in Balanta orice are legatura cu parteneriatul, negocierea,  aspectul fizic va avea parte de un restart.

Iata mesajul cartilor de tarot pentru Luna noua in Balanta pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Un nou inceput

Aceasta carte iti aduce raspunsul DA la orice te-ai intrebat. Mesajul Universului este ca esti binecuvantat cu un un nou inceput. Poate un drum mai bun decat cel pe care mergeai pana acum. Daca simteai ca stagnezi, ai oportunitatea de a incepe un nou ciclu. Este timpul sa cureti trecutul si sa renunti la ce e toxic pentru tine pentru a putea vedea mai clar drumul tau.

Semnificatii suplimentare: vei incepe sa te simti mai plin de speranta in ceea ce priveste viitorul. Crede in visurile tale, dar lucreaza pentru ele. Lasa trecutul in spate.

Taur

Ai incredere in visurile tale

Nu renunta. Situatia in care te afli are solutii si este destul de aproape de finalizarea ei. Asa cum spun clasicii „Totul va fi bine la final si daca nu e Ok, inseamna ca nu acesta este finalul!” Gandeste-te bine ce vrei. Daca nu poti face niciun pas inainte, petrece mai mult timp intrebandu-te si meditand la solutii. Fii deschis sa primesti informatii care sa te duca la urmatorul pas. Aceasta carte aduce mesajul ca orice s-ar intampla, exista un motiv intemeiat in spate. Nu iti pierde credinta ca visurile tale vor deveni realitate.

Semnificatii suplimentare: doar pentru ca nu iti vezi visurile realizate acum, asta nu inseamna ca nu vor fi la un moment dat. Nu te uita inapoi, concentreaza-te pe mersul inainte. Fii rabdator. Cauta curajul de a merge mai departe. 

Gemeni

Angajamentul tau este testat

Este posibil sa mai existe provocari pe drumul tau, dar sunt doar o metoda prin care Universul te pune la incercare. Te crezi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus ? Ai curajul sa infrunti obstacolele pentru ca visurile tale sa devina realitate? Cand crezi in ceva, acel ceva va deveni realitate pentru tine. Deci, crede in tine!

Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebarea ta este „Da, dar nu acum!”. Esti la jumatatea drumului spre visul tau, mergi mai departe. Trebuie sa depui putin mai mult efort pentru a reusi.  Cateodata trebuie doar sa-ti dai seama cat de mult iti doresti ceva. Trebuie sa te reconectezi cu ceva sau cu cineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.