Luna Nouă în Leu vine cu mari schimbări pentru zodii

Pe 23 iulie, un nou eveniment astronomic vine să le schimbe viața unor nativi. Luna Nouă în Leu are, de această dată, o influență extrem de mare asupra majorității și precede Eclipsa de Soare de pe 21 august. Află cum anume te afectează!

20 iul. 2017, 08:15
Luna Nouă în Leu vine cu mari schimbări pentru zodii

Semnificația zodiei Leu

Zodia Leu are o simbolistică aparte. Lui i se atribuie măreția, motiv pentru care, ca semn astrologic, el transmite putere, forță, curaj, onestitate și demnitate. Leul guvernează stările sufletești și emoțiile profunde iar această Lună Nouă ne reamintește că trebuie să trăim fiecare clipă la intensitate maximă.

Nativii semnelor de foc, cei mai afectați

De regulă, Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, acest început trebuie să fie mai curajos ca niciodată, magistral și plin de semnificații. Pe durata fenomenului, nativii semnelor de foc vor fi cei mai afectați, însă nu din punct de vedere negativ. Ei vor trebui să înțeleagă semnalele Universului și să își dovedească istețimea. Astfel, trebuie să se decidă dacă merg spre noi orizonturi sau le preferă pe cele vechi.

Află ce schimbări mai aduce Luna Nouă în Leu pe clickpentrufemei.ro.