Luna Nouă în Rac aduce multe surprize pentru majoritatea zodiilor

Vineri, 23 iunie 2017, va fi Lună Nouă în Rac. Acest eveniment astrologic din a doua jumătate a acestei luni va aduce multe surprize pentru majoritatea zodiilor.

21 iun. 2017, 12:48
Luna Nouă în Rac aduce multe surprize pentru majoritatea zodiilor

Zodiile extrem de avantajate: Rac, Fecioară, Gemeni, Taur

Universul le va răsplăti pe aceste zodii. În timp ce unii nativi vor primi daruri la care nu se așteptau nici în ruptul capului, alții se vor însănătoși, asta dacă au aflat recent că suferă de vreo afecțiune.

Dorințele se îndeplinesc, iar nativii Fecioară și Rac au șanse foarte mari să se trezească cu pușculița plină. Pot face investiții serioase după data de 23 iunie. Nu e exclus să îi vedem pe acești nativi deschizându-și o afacere care să prindă cu succes.

Citeşte şi Tu acţionezi după ce îţi spune mintea sau inima? Zodia ta îţi dă răspunsul

Noi prietenii pentru Berbeci, Lei, Balanțe și Pești

Acești nativi se vor împrieteni cu persoane providențiale. Vor învăța lucruri foarte frumoase despre viață, cu aplicabilitate imediată. Vor învăța lecția empatiei ascultând din experiențele prin care au trecut oamenii care pătrund în viața lor ca niște oameni de nădejde.

Atenționări pentru Scorpioni, Vărsători, Capricorni și Săgetători

Acești nativi vor fi dezavantajați de fenomenul de vineri noaptea. Vor apărea o serie de momente conflictuale în viața lor. Vor fi nevoiți să facă o serie de compromisuri pentru supraviețuire din punct de vedere profesional.