Luna nouă în Săgetător, 23 noiembrie 2022. Începe un ciclu revigorant, tonus cosmic după eclipse. Ce zodii au un vibe optimist!

Luna nouă de pe 23 noiembrie în Săgetătorul cel cu spirit liber este exact tonicul cosmic de care aveam nevoie cu toții pentru a ajuta la dezamorsarea greutăților din sezonului eclipselor.

22 nov. 2022, 06:00
Luna nouă în Săgetător, 23 noiembrie 2022. Începe un ciclu revigorant, tonus cosmic după eclipse. Ce zodii au un vibe optimist!

Luna nouă în Săgetător, 23 noiembrie 2022. Ultima lună în astrologie a fost dură, în primul rând pentru că am petrecut ultimul ciclu lunar blocați în sezonul eclipselor, care a adus revelații masive și răsturnări șocante de situație. Dar Luna începe acum un nou ciclu revigorant. Iar noi am putea să-i urmăm exemplul. Semnificația spirituală a lunii noi din noiembrie 2022 este despre sărbătoare și expansiune și aduce un nou început minunat pentru toate semnele zodiacale.

Lunile noi marchează punctul de pornire al ciclului lunar, așa că din punct de vedere astrologic, ele susțin tot felul de noi începuturi și ne pot ajuta să îmbrățișăm noi oportunități. De aceea, Lunile noi sunt considerate cea mai bună fază lunară pentru stabilirea intențiilor personale, începerea unor noi eforturi și deschiderea inimii noastre către diferite energii. Luna nouă din noiembrie 2022 este pregătită în special pentru manifestare și magie, deoarece este prima Lunare după haosul creat de sezonul eclipselor. Având loc în semnul de Foc independent al Săgetătorului, sensul spiritual al acestei Luni noi te cheamă să cauți cunoștințe mai înalte, să urmărești aspirații mai mari și să îți lărgești perspectivele.

5 zodii care vor avea noroc la bani în 2023. Ce nativi dau lovitura, din punct de vedere financiar, anul următor
Ințelesurile spirituale Luna nouă în Săgetător 2022
Luna nouă din noiembrie în Săgetător găsește Soarele și luna împreună în semnul arcașului care urmărește curcubeul, petrecând alături de planeta comunicării Mercur și planeta romantică Venus (niciun semn nu știe cum să petreacă ca un Săgetător). Cu toate aceste planete personale grupate în tărâmul cu ochi înstelați al Săgetătorului, acesta este momentul să îți extinzi orizonturile, să îți asumi riscuri și să ieși din zona de confort. Stagnarea pur și simplu nu este o opțiune sub influența iubitoare de spontaneitate a acestei luni – și datorită prezenței lui Mercur și Venus în Săgetător, este posibil să presari o parte din acest condiment cosmic și în relații și viața socială. Fii pregătit să încerci lucruri noi și să te îndepărtezi de la modurile tale obișnuite de a gândi. Convingerile tale evoluează și paradigmele se schimbă, așa că nu-ți fie teamă să renunți la idealurile tale din trecut.

Patru zodii care au fost dezamăgite anul acesta, dar vor avea parte de schimbări în 2023

Vibe-ul optimist și de bun augur al Lunii noi din noiembrie este îmbunătățit de un aspect superb de trigon cu planeta norocului Jupiter. Jupiter este planeta conducătoare a Săgetătorului, așa că a avea binecuvântarea pe această Lună nouă printr-o astfel de conexiune cosmică armonioasă se simte extra magic. La fel ca Jupiter, energia zodiacală a Săgetătorului caută mereu experiențe de dezvoltare și entuziasm, așa că sensul spiritual al acestei Luni noi este despre îmbrățișarea aventurierului tău interior și eliberarea sufletului tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.