Luna noua neagra 30 aprilie. Se deschide Portalul eclipselor 2022! Ritual de Luna noua neagra

Ca la orice Luna noua, apare oportunitatea unui restart. Indiferent de zona din viata ta care are nevoie de o reinnoire, va trebui sa actionezi. 

29 apr. 2022, 15:59
Luna noua neagra 30 aprilie. Se deschide Portalul eclipselor 2022! Ritual de Luna noua neagra

Luna noua din 30 aprilie nu este una obisnuita. Dincolo de faptul ca este a doua luna din aprilie – de aici si denumirea de Luna noua neagra -, ea va acoperi partial Soarele intr-o eclipsa. Se deschide, astfel, portalul eclipselor 2022.

Este momentul perfect sa-ti setezi intentiile pentru noi inceputuri, asa cum se face la fiecare Luna noua! Cu atat mai mult cu cat se petrece in zodiac Taurului, deschizandu-se drumul catre schimbari neasteptate.

MERCUR acasa in socialul GEMENI 2022, 29 aprilie – 22 mai. Grija mare cu Mercur retrograd!
Portalul eclipselor – Haos si imprevizibil
Ca si retrogradarile planetelor, eclipsele aduc o perioada de zbucium. Odata intrati in portalul eclipselor, este momentul perfect sa mergi cu valul, caci totul poate fi haotic si imprevizibil. Desi lucrurile ti se vor parea cu susul in jos, la final vei vedea ca totul se va aseza inspre binele tau, desi nu esti convins de asta!

Eclipsa are loc in Taur, zodie care guverneaza banii. De aceea este recomandat sa fii foarte atent cum si pe ce iti cheltui banii. Nu trebuie sa iei decizii pripite in ceea ce priveste achizitionarea de produse scumpe.  De asemenea, fii precaut si daca decizi sa vinzi anumite obiecte si la ce pret.

Horoscop special: Top 5 zodii cu noroc mare de bani în mai 2022
Luna noua neagra – Intelesuri spirituale
Ca la orice Luna noua, apare oportunitatea unui restart. Indiferent de zona din viata ta care are nevoie de o reinnoire, va trebui sa actionezi.  Poate ca esti pregatit pentru o relatie noua. Poate ca vrei sa incepi o afacere. Poate ca vrei sa renunti la un viciu. Luna noua este un moment bun sa-ti setezi dorintele si sa ramai ancorat in planurile facute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.