Luna Nouă Neagră din 19 mai 2023. Ce părți întunecate din noi scoate la lumină?

Dacă ești un urmăritor fidel al ciclurilor lunare, știi că luna poate avea multe faze și expresii diferite. Între Luna sângerie și Luna albastra și multe altele, Luna se balansează constant ca un pendul. Așa că nu ar trebui să fie surprinzător că Luna vine și în „negru".

16 mai 2023, 20:11
Luna Nouă Neagră din 19 mai 2023. Ce părți întunecate din noi scoate la lumină?

Luna Nouă Neagră din 19 mai 2023. Toate aceste porecle misterioase care par să împodobească Luna capricioasă vin și cu semnificații înalte, motiv pentru care te întrebi ce este o Lună nouă neagră mai exact?

Ce înseamnă o Lună nouă neagră?
Denumită și „Lună întunecată” sau chiar „Luna Lilith” de către unii astrologi, Luna nouă neagră este considerată o lunație puternică, deoarece marchează încă o altă dată când ai șansa de a planta niște semințe noi și de a te lansa în proiecte. Un nou început, cu alte cuvinte. Cea mai comună și larg acceptată definiție a unei Luni negre este o a doua Lună nouă care are loc în timpul unei luni calendaristice. Pentru a simplifica lucrurile, este, în esență, opusul unei Luni pline albastre. Cu Luna răsfățându-se puțin mai mult decât de obicei, este o Lună plină care se întâmplă doar o dată la 29 de luni.

Horoscop 17 mai 2023. Multe zodii se afundă în probleme materiale şi apar şi conflicte în relaţii
O Lună nouă neagră poate însemna și o Lună nouă suplimentară. Când în timpul unuia dintre cele patru anotimpuri au loc patru Luni noi în loc de doar trei. Aceasta este o formă mai complicată a Lunii noi negre și apare aproximativ la fiecare 33 de luni.

O definiție rar folosită, dar de-a dreptul interesantă a unei Luni noi negre are mult de-a face cu luna februarie. O Lună neagră este, de asemenea, considerată uneori o lună februarie care nu are Lună nouă sau Lună plină. Cum este cea mai scurtă lună din an, nu e de mirare că poate rata o fază importantă a Lunii. Aceasta este cea mai rară dintre toate Lunile negre si apare o dată la 20 de ani. Următorul eveniment de acest gen este în 2033.

Horoscop primăvară 2023. Zodiile care se îmbogăţesc în ultimele săptămâni din mai

Luna nouă Neagră este, de asemenea, un moment ideal pentru a-ți manifesta dorințele mai repede. Așa că, dacă îți dorești să ceri universului ceva important, Luna nouă neagră este momentul perfect pentru a face acest lucru.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

5 zodii, date peste cap de Jupiter și Pluto! Camelia Pătrăşcanu, previziuni până pe 20 iunie 2023!