Luna Nouă PUTERNICĂ în Peşti pe 6 martie 2019! Ce aduce NOU? Ce efect are asupra zodiei tale?

Luna Noua in Pesti 2019. Miercuri, 6 martie 2019, este o zi importanta in astrologie. Luna Noua este in Pesti in aceeasi zi in care rebelul Uranus se instaleaza in Taur pana in 2026, parasind zodia Berbec dupa 8 ani, unde nu va mai reveni decat peste 80 ani.

05 mart. 2019, 18:36
Luna Nouă PUTERNICĂ în Peşti pe 6 martie 2019! Ce aduce NOU? Ce efect are asupra zodiei tale?

Ori de cate ori zodia Pesti este gazda unei planete, viata se vede diferity, granita dintre realitate si imaginatie devine mai subtire. Soarele este acum in Pesti iar Mercur, planeta comunicarii, calatoriilor si gandurilor, este retrograd de ieri in Pesti pana pe 28 martie. Sa ne pregatim de cateva saptamani de trai intr-o lume de fantezie, timp in care trebuie sa functionam totusi in realitate si cu picioarele pe pamant.

Zodia Pesti este de departe cea mai visatoare dintre toate, iar cand Luna Noua este aici vom fi fortati sa intelegem ca lumea este mult mai frumoasa si mai ciudata decat ne putem noi imagina.

Lunii ii place sa fie in acest semn de apa. Apa inseamna emotie, curgere, Luna se ocupa de emotiile pamantenilor, deci Luna in orice semn de apa se simte ca acasa.

Sa ne asteptam ca aceasta Luna Noua sa fie una incredibil de pozitiva si de magica, plina cu satisfactie creativa, cu noi angajamente benefice si cu o noua portie de incredere de sine. Pestii doresc cu nesat romantism, arta si iubire, deci sa ne hranim sufletul cu asa ceva cat de mult putem, suntem sustinuti.

Da-ti voie sa te simti inspirat si motivat de puternica Luna Noua in Pesti.

Mergi dupa visele tale! Ai putea descoperi ca obtii mai multe daca te bazezi pe instinct si traire sau ca poti castiga chiar fiind imprecis. Oricum judecata iti poate fi neclara, mai ales ca Luna Noua este la o zi dupa ce a inceput tranzitul Mercur retrograd in Pesti.

Vindecare prin apa

Aceasta Luna Noua ofera un timp exceptional si pentru inovatii in medicina. Este foarte bine sa mergi pe orice forma de terapie bazata pe apa, pe lichide. Mentine-te hidratat si incearca sa mergi sa inoti daca poti.

Muzica si pace

Muzica iti este foarte aproape de inima ta acum, dar vei fi mult mai atras de ritmuri muzicale sacre, corale, spirituale. Iti poate fi greu sa te conectezi la muzica moderna a vremurilor noastre, deci bucura-ti sufletul cu muzica cu care rezonezi. Asculta muzica ce are vibratia 432 Hz, gasesti multe melodii pe youtube. Cand cineva se conecteaza pe aceasta frecventa 432 Hz este ca si cum se conecteaza cu nota muzicala a lui Dumnezeu. Chiar si Mozart si-a acordat compozitiile pe aceasta frecventa. Frecventele de solfegio si ritmurile binaurale sunt directii pe care le poti incerca.

Cum iti influenteaza zodia Luna Noua in Pesti din 6 martie 2019?

Luna Noua in Pesti 2019. BERBEC

Toate nimicurile si prostiile care se ascund si de saboteaza din spatele mintii tale pot fi aduse cu viteza in fata, gratie acestei Luni Noi in Pesti. Dar tu nu esti deloc pe dinafara cand vine vorba de a simti ce e bine si ce nu pentru tine. Tu esti un puternic si luptator si esti cel mai imputernicit atunci cand esti subestimat. Reafirma-ti puterea si fii ce te reprezinta cu adevarat.

Luna Noua in Pesti 2019. TAUR

Poate ca ai evitat ceva de mult timp crezand ca nu te descurci si nu ii faci fata, apoi in al unsprezecelea ceas, aceasta Luna Noua iti poate scoate brusc in fata o alta optiune care te salveaza si iti face mult mai usor sa iei o decizie. Ai putea avea mari beneficii imbratisand ceva de care alti oameni se tem.

Luna Noua in Pesti 2019. GEMENI

Pe durata acestei Luni Noi in Pesti, adopta acea stare a mintii de la mijlocul unei zile care te umple de speranta ca exista inca suficienta energie in tine ca sa obtii asa de multe lucruri pana la apusul soarelui, metaforic vorbind desigur. Poate fi un termen limita de implinit ce se bazeaza destul de mult pe contributia ta iar energia benefica a Lunii Noi iti va da emotia si inspiratia de a fi ceea ce ai nevoie sa fii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.