Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. 3 MODALITĂȚI de a-ți îndeplini DORINȚELE până începe Sezonul eclipselor

Întrucât Luna plină de zăpadă din februarie este situată în zodia Fecioarei, care este cunoscută pentru meticulozitatea și atenția la detalii, este esențial să te concentrezi asupra intenției precise care se află în spatele obiectivelor tale.

23 feb. 2024, 12:47
Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. 3 MODALITĂȚI de a-ți îndeplini DORINȚELE până începe Sezonul eclipselor

Luna plină a zăpezii în Fecioară, 24 februarie 2024. Este necesar să ai grijă de sinele tău prezent dacă vrei să-ți aduci viitorul în existență. Pentru a putea simți energia mistică a lunii pline nu trebuie să fii un expert în astrologie. Deoarece se spune că strălucirea sa poate stârni sentimente puternice și poate motiva oamenii să ia măsuri, nu este surprinzător că magia lunară poate fi folosită pentru a aduce cele mai înflăcărate dorințe ale unui individ în realitate. Pe 24 februarie 2024, luna plină cu numele „Luna de zăpadă” va răsări în semnul Fecioarei. Viitorul tău va fi construit pe o fundație puternică cu ajutorul energiei acestui semn de pământ.

În cazul în care nu erai conștient, manifestarea este procesul prin care dorințele tale vor fi aduse în existență, crezând cu sinceritate că acestea au ajuns deja la destinație. Pentru a intra în acea stare de spirit, trebuie să ai o anumită vibrație și acolo ajută magia lunii pline. Lunile pline ne permit să accesăm energia divină care este conținută în emoțiile noastre, spre deosebire de lunile noi, care promovează o abordare mai practică a atingerii scopurilor și intențiilor cuiva.

Horoscop WEEKEND 23-25 februarie 2024. Trăim cel mai intens weekend al lunii. Ce ne aduce!

Pentru a aduce manifestări mai mari care necesită mai multe cercuri pentru a sări înainte de a ajunge la ușa ta, contemplarea și gândirea strategică sunt necesare atunci când se manifestă în timpul lunii pline. Această metodă este cea mai potrivită pentru a aduce manifestări mai mari.

Întrucât Luna plină de zăpadă din februarie este situată în zodia Fecioarei, care este cunoscută pentru meticulozitatea și atenția la detalii, este esențial să te concentrezi asupra intenției precise care se află în spatele obiectivelor tale. Este important de menționat că acesta este pasul inițial în efectuarea oricărui fel de ritual în timpul acestei luni pline.

Fa una dintre aceste practici de manifestare pentru Luna plină de Zăpadă care va avea loc în 24 februarie, când esti gata să faci acest lucru.
Meniul de auto-îngrijire
Este vorba despre planificarea a tot până la cele mai mici detalii, onorarea energiei fecioarei prin planificarea mai multor activități care ajută la menținerea echilibrului și a dragostei de sine pe tot parcursul zilei. Fecioara organizată este totul despre organizare.

A face o rezervare pentru un masaj este felul principal. O zi petrecută în saună sau făcând yoga fierbinte ar putea fi, de asemenea, o opțiune aici.

Ia în considerare să faci câteva activități de îngrijire de sine care durează cincisprezece până la treizeci de secunde și pe care le poti face pe parcursul zilei pentru a te ajuta să te simți mai întemeiat și pentru a întări legătura dintre mintea și corp, consumând apă, exersând respirația conștientă sau luând o pauză de dans pentru a agita lucrurile.

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Pentru tine, desertul poate fi o răsfăț complet și absolut, indiferent de ce ar putea însemna asta pentru tine. Dar iată un sfat: ar trebui să încerci să o faci mai des cu moderație.

Pregătirea curățeniei de primăvară
În timpul lunii Pești, care este ultima lună a ciclului zodiacal, apare luna plină. Drept urmare, Luna plină de zăpadă care are loc în februarie este de a aduce lucrurile la capăt. Fa un bilanț al bunurilor tale pentru a arăta respect pentru natura nebunească a Fecioarei.

Aruncă o privire la dulapul tău dezorganizat și întreabă-te, cu toată sinceritatea, dacă vei purta vreodată acea ținută, mănânci fasolea aceea prăjită cu mult peste data de expirare sau gătești din nou cu făină de năut. Acesta este cel mai bun pariu al tău. Aruncă restul și donează tot ce poți unei organizații de caritate care se luptă să-și îndeplinească șansele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.