Luna plina cu eclipsa de Luna. Ti se schimba viata?

Luni, 30 noiembrie 2020, cerul ne incanta cu o spectaculoasa Luna plina, care intra si in eclipsa in penumbra. Toate acestea se petrec in zodia Gemeni.

27 nov. 2020, 21:22
Luna plina cu eclipsa de Luna. Ti se schimba viata?

Luna plina cu eclipsa de Luna in Gemeni.  Prin definitie, Lunile pline aduc lumina, nu doar la propriu, fiind mari si luminate complet, ci si metaforic. Lunile pline aduc claritate, transparenta si tot felul de dezvaluiri. Doar ca acum, Luna plina in Gemeni este insotita de o eclipsa in penumbra, ceea ce schimba cu totul modul in care se fac aceste dezvaluiri.

Eclipa de Luna plina in Gemeni este una in penumbra Nodului Nord, despre care stim ca este concentrate spre viitor. Spre deosebire de Nodul lunar Sud care este dedicat karmei si trecutului.

Luna plina in Gemeni cu eclipsa. Ce ne asteapta?
Cand avem o eclipsa cu Nodul nord, ceva nou urmeaza, o schimbare de traiectorie a destinului. Din moment ce Nodul Nord de eclipsa este in semnul Gemeni, acest lucru inseamna ca urmeaza sa primim o informative, deoarece Gemenii sunt patronati de Mercur, planeta comunicarii si a intelectului.

Horoscop special: Începe perioada de aur pentru 4 zodii

Si nu e ceva despre care stim sau macar intuim ceva. Ci este ceva izbitor, la care nu ne-am fi gandit vreodata ca ar putea fi posibil. Conducatorul Lunii pline in Gemeni, Mercur, face sextil cu Jupiter si Saturn. Indiferent ce va dezvalui aceasta Luna plina, se va simti ciudat la inceput. Dar vom avea o cu totul alta viziune, mult mai clara, asupra ceea ce se intampla sau urmeaza sa se intample.

Trebuie sa tinem, insa, cont de faptul ca aceasta „claritate” in perceptia Gemenilor nu se aseamana cu claritatea celorlalti oameni. Nu este neaparat ambigua, dar poate fi contradictorie.

Zodia Gemeni – Ce sa invatam despre ambiguitate
Gemenii sunt schimbatori, un semn dual. Gemenii nu au doar energia „da” si „nu”, asa cum sunt Berbecii, Leii sau Scorpionii. Gemenii sunt simbolul conceptului de dualitate. Pe de alta parte, toti oamenii sunt duali. Sunt jumatate divinitate, jumatate oameni. Jumatate Yin, jumatate Yang. Jumatate Soare, jumatate Luna. Pentru a intelege mai bine aceasta dualitate, trecem in revista celelalte semne ale zodiacului.

Berbecul – prima zodie din horoscop – este scanteia vietii. Berbecul are impulsul nasterii, al creatiei fara forma. Berbecul este pura energie.

Vine apoi Taurul. Taurul este simbolul materializarii, a containerului care ii permite scanteii de constiinta sa ia forma si sa existe in plan fizic si real. In Taur, samanta creatiei inmugureste.

Aceasta noua forma de viata prinde contur si ajungem in Gemeni. Gemenii sunt simbolul divizarii celulare. Aceasta este dimensiunea a treia a realitatii – spatiul. Iar spatiul nu poate exista decat cand avem cele doua extreme: plus si minus, yin si yang, alb si negru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...