Luna plina in Fecioara, 27 februarie 2021. Trecutul dureros revine la lumina. Ce e de facut?

Luna februarie a fost in general puternica, iar efectele evenimentelor astrologice se resimt inca. Urmează Luna plina in Fecioara.

24 feb. 2021, 22:24
Luna plina in Fecioara, 27 februarie 2021. Trecutul dureros revine la lumina. Ce e de facut?

Luna plina in Fecioara.  Am avut un Stellium in Varsator, iesirea lui Mercur din miscarea sa retrograda. Luna februarie se incheie cu Luna plină. O Luna plina care aduce multe oportunitati pentru toti. De asemenea, ne ofera sansa de a trece cu adevarat la rezolvarea problemelor pe care pana acum le-am ignorat.

Pregateste-te pentru aceasta Luna plina in Fecioara. Este destul de intensa. Vom trece prin emotii noi, ne vom afunda in cele vechi. Vom realiza ce ne face slabi si unde trebuie sa lucram ca sa devenim mai puternici.  Cu totii va trebui sa lucram din greu pentru a ne asigura ca suntem bine infipti cu picioarele pe pamant. Trebuie sa ramanem deschisi catre oameni. Poti restaura unele punti de comunicare cu oameni din trecutul tau la care nu te-ai fi gandit.

Luna plina in Fecioara. Echilibru si dezvoltare
Luna plina in Fecioara aduce energia echilibrului. Vor aparea schimbari serioase in viata tuturor care te vor ajuta gasesti noi modalitati de a face lucrurile. Nu trebuie sa-ti fie frica de dezvoltare. Lucrurile vor merge bine daca iti pui mintea la contributie. Ramane de vazut unde ne vor duce aceste energii si ce avem de invatat de aici pentru a creste personal si spiritual.

Ce inseamna Luna Plina din februarie?
Aceasta Luna plina va dezvalui daca ai profitat sau nu de sansa oferita de a-ti imbuntati viata, de a face progresele necesare. Este timpul sa faci ca eforturile tale sa conteze, in lucruri practice, cuantificabile. Nu e nevoie de un show dramatic. Nu e despre a te simti iubit sau a atrage admiratori. Nu e despre a face gesturi grandioase, de a avea idei marete pentru a atrage atentia cuiva. Este despre abordarea practica a tuturor planurilor, visurilor si idealurilor tale. Despre a gasi modalitati viabile de a-ti creste eficienta, de a-ti implementa viziunile. Este despre a te aseza la birou cu un calculator in fata si a vedea cifrele, rezultatele. Luna plina in Fecioara vine sa iti spuna ca pentru a realiza orice, trebuie mai intai sa faci treaba!

Horoscop 25 februarie 2021. Apar probleme financiare
Modestie, eficacitate, planificare, inteligenta, simt practic, precizie – acestea sunt cuvintele cheie ale Fecioarei. Fecioara vrea actiune sistematica, ea vrea sa te concentrezi pe detalii ca sa ai rezultate. A sosit vremea sa fii constiincios, sarguincios si sa faci afaceri serioase. Lucreaza in spiritul Fecioarei si Fecioara va lucra pentru tine!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...