Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile

Ultima Lună Plină din 2022 atinge vârful în perioada 7-8 decembrie în zodia Gemeni. Această Lună Plină poartă ceva energie în jurul ei și poate stârni probleme din trecut care trebuie rezolvate urgent.

06 dec. 2022, 06:55
Lună plină în Gemeni activează furia lui Marte retrograd.  Ritual ca să ții în frâu energiile

Este ultima Lună Plină din 2022 și poate că te simți gata să faci curățenie. În timp ce toate Lunile pline sunt o oportunitate de curățare și eliberare, există câteva provocări în jurul acestei Luni pline.

Deși este posibil să fii dornic să renunți la lucruri care se simt dificile, s-ar putea să mai ai puțină muncă de făcut. Ți se poate cere să stai puțin în trecut pentru a te putea elibera de el. Trecutul tău poate avea mai multe mesaje pentru tine, mai multe cadouri, mai multe informații de livrat.

Horoscopul dragostei decembrie 2022. Ce cupluri se despart, cine îşi găseşte marea dragoste sub vâsc. Runelor lui Mihai Voropchievici
Marte Retrograd, este foarte activ sub această Lună Plină, sporind această nevoie de a încetini și de a reflecta. Pot apărea emoții aprinse, care te încurajează să privești mai adânc la rădăcinile lor. Există multă muncă interioară pe care o poți face sub această Lună Plină dacă ai energia și puterea să mergi acolo.

Pentru a lucra cel mai eficient cu această Lună Plină, va fi important să mergim cu fluxul, să onorezi toate sentimentele (chiar și pe cele incomode) și să ai încredere în intuiția ta. Deși există oportunități de clarificare, s-ar putea să ți se pară mai bine să te concentrezi asupra reflecției fără a judeca.

Iată un ritual de Lună plină în Gemeni 2022 care te poate ajuta să ții în frâu energiile lui Marte retrograd.
Pentru acest lucru ai nevoie de:

  • unelte pentru curățarea aurei
    o meditație ghidată
    hârtie și pix

Ce ai de făcut:

1. Începe prin a-ți curăța aura cu obiectele alese. Pe măsură ce îți cureți aura rostește următoarea mantră: „Este pe cale să se finalizeze un an complet. Mă onorez și mulțumesc pentru felul în care am crescut și pentru tot ce am realizat. Îmi onorez călătoria, adevăratele mele sentimente și ceea ce a venit, dar acum curăț tot ceea ce pare greu și tot ceea ce nu îmi mai servește. Sunt curțat. Sunt vindecat. Sunt restaurat. Sunt curățat. Sunt vindecat. Sunt restaurat. Mulțumesc.”

Trei zodii care au un noroc fantastic în decembrie 2022. Vor deborda de energie, vor avea parte de noi începuturi, iar viaţa lor amoroasă va stârni invidii
În timp ce cureți energetic camera spune: „Curăț energia acestui spațiu ca să fac loc pentru ușurință, bucurie, pace și prosperitate. Fie ca toți cei care trec pe aici să se simtă protejați. Fie ca acest spațiu să fie binecuvântat cu sănătate, vindecare și dragoste. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este liber. Doar dragostea și lumina locuiesc aici. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.