Luna plina in Rac 2020. Ritual pentru ultima Luna plina a anului

Aceasta Luna plina vine cu promisiunea unor transformari, unor rezolutii creative, unor noi progrese. Simte dragostea, impartaseste magia, distreaza-te de Revelion si fii vesel! Sa ai un an nou fericit!

28 dec. 2020, 11:18
Luna plina in Rac 2020. Ritual pentru ultima Luna plina a anului

Luna plina in Rac 2020

aduce momente emotionale. E 30 decembrie 2020, iar ziua urmatoare se incheie un an greu, intens.

Luna plina in Rac 2020. Revelatii emotionale puternice
Luna ne stapaneste sentimentele, nevoile si reactiile instinctive. Iar cum este la putere maxima in Rac. Luna plina in semnul Racului inseamna un veritabil roller-coaster de la crize de nervi, la lacrimi de bucurie.

Nu e de mirare ca legenda varcolacilor are legatura cu Luna plina. Luna plina patroneaza instinctele animalice. Iar cand este Luna plina in Rac sintele interior iese la iveala, facandu-ne pe toti mai vulnerabili, irationali si nesiguri.  Pregateste-te pentru revelatii emotionale majore, mai ales in cee ace priveste mediul tau intim, casa si familia. Ai sansa sa le fii aproape celor dragi, sa le arati cat de multi iti pasa. Caci, sub toata aceasta explozie emotionala, Luna in Rac aduce nevoia de a fi iubit, de a fi ingrijit, de a-ti indeplini nevoile primare.

O Luna plina festiva, in ajunul Anului nou
Aceasta Luna plina in Rac are loc in ajunul Anului nou, cu o noapte inainte de noaptea de Revelion. Un Revelion atipic in care ne despartim de tumultosul an 2020.

Romantismul, tandretea si nostalgia sunt pe meniu in aceasta noapte. Asteapta-te la maxime si mimine puternice, in cee ace priveste sentimentele tandre, sensibilitatea. Nu-ti face griji daca ti se pare ca esti „nebun”. Cu totii suntem! Caci asta este atmosfera de dinainte de Revelion, gratie tumultului adus de Luna noua in Rac.

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele de Anul Nou
Esti norocos daca iti place sa gatesti, caci poti face ceva special pentru familia ta ca sa le arati cat de multi ii apreciezi si cat de mult iti place sa petreci timpul alaturi de ei. Daca esti singur, aceasta romantic Luna plina in Rac iti va deschide apetitul spre a cauta pe cineva alaturi de care sa te asezi la locul tau, sa va construiti propriului cuib, asa cum ii place Racului.

Ritual de Luna plina in Rac 2020
Acest ritual poate fi facut oricand incepand din 27 decembrie, pana in 7 ianuarie 2021. Incepe prin a-ti curata aura cu procedeul pe care il folosesti de obicei. In timp ce faci acest lucru poti rosti urmatoarele cuvinte: „Ma curat din cap pana in picioare. Ma curat ca sa stralucesc. Ma eliberez de tot ce nu imi mai este de folos. Imi dau voie sa ma eliberez de tot ce nu mai am nevoie in lumina Lunii pline. Sunt curat, sunt radios. Sunt liber si sunt lumina. Corpul meu, mintea mea, sufletul meu sunt in armonie perfecta. Multumesc! Multumesc! Multumesc!”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

LUNA PLINA in Rac 2020! 30 decembrie 2020. Mesaje importante! Ce inseamna pentru zodia ta?
Penultima zi a anului 2020 ne aduce o spectaculoasa Luna plina in Rac, despre ale carei semnificatii vei citi in cele ce urmeaza!

Luna plina este fenomenul astrologic cel mai cunoscut de publicul general, tocmai pentru ca se stie ca poate aduce haos si nebunie. Luna este raspunzatoare de starea emotionala a oamenilor. Daca Luna noua inseamna noi inceputuri, Luna plina semnifica un varf, un varf emotional. De aceea in timpul Lunii pline chiar si cele mai mici emotii devin coplesitoare: enervarea si frustrarea pot deveni furie si manie, iar o stare de bine poate deveni incantare si fericire. Acesta este motivul haosului descris la Luna plina: ghidati de emotii exacerbate, oamenii iau decizii impulsive ce pot duce la erori sau accidente. Nu Luna plina de face „nebuni”, ci doar exacerbeaza emotiile care ne imping sa actionam impulsiv.

Pe scurt, pentru o perioada de timp, vom fi cu totii niste bile de emotii foarte incarcate, usor de influentat unii de ceilalti, simtind atat iubire cat si durere mai puternic decat in mod normal.

Unii considera emotiile un aspect inutil si negativ al conditiei de om, insa emotiile au puterea sa ne motiveze si incurajeze si sa ne dea putere!

Nu suntem victimele emotiilor, ci ne folosim de ele ca sa ne calauzim spre ce e bine pentru noi.
Sa ne acceptam emotiile exacerbate de Luna plina in Rac din 30 decembrie, sa vedem prin ele ce ne dorim, ce nu ne mai dorim, cu ce rezoneaza inima noastra, inainte de finele anului. Ni se da energie sa fim capabili sa depasim bariere si limitari, sa mutam muntii din loc. Tu cum vei folosi aceasta putere?

Scapa de tot ce nu iti mai serveste, de la curatenie in casa sau obiecte / haine, pana la conceptii, gandiri si emotii pe care le recunosti ca fiind ale trecutului tau/ale parintilor tai si pe care le reproduci pe pilot automat.

Simte ce anume ti se potriveste acum, ce iti doresti cu adevarat ca sa fii fericit, indiferent care este domeniul pe care ti se activeaza emotia exacerbata de Luna plina. Schimba ce este de schimbat! O emotie, un set de ganduri, un mod de a comunica, un fel de a face ceva!

Fa un plan de bataie ca sa iti propui in noul an sa ajungi acolo, cu munca sustinuta (data de Capricorn)!

Iar daca deja esti acolo unde vrei sa fii, manifesta smerenie si recunostinta pentru tot ce a fost si pentru tot ce va veni !

Ce aduce pentru fiecare zodie Luna plina in Rac 2020?
BERBEC
Aceasta Luna plina in Rac pune lumina sa stralucitoare asupra casei si familiei tale. Lucrurile din viata ta personala pot deveni intense iar presiunile profesionale se pot izbi cu viata personala, punandu-te fix la mijloc intre ele. Nevoia ta pentru caldura si siguranta este deosebit de puternica acum si te poti simti foarte emotional din acest motiv pe toata perioada cat dureaza influenta Lunii pline. Imbratiseaza-ti parintele din inima ta, fie ca e vorba de un parinte biologic sau de un parinte spiritual, ca sa te poarte mai departe si sa iti rezolvi adevaratele nevoi ale inimii. Vei primi inspiratie despre cum sa gasesti echilibrul dintre succesul din lumea exterioara si succesul din lumea ta intima, personala.

TAUR
Aceasta Luna plina in Rac pune lumina sa stralucitoare asupra comunicatiilor tale si a schimburilor de orice fel cu alti oameni. Cuvintele pot fi impregnate cu emotii si acum pot tinde spre exagerare, cu revelatii ce pot tasni din senin! Incearca sa eviti sa te plangi, vaiti sau sa barfesti – tine minte sa te uiti la imaginea de ansamblu. Directioneaza-ti focusul spre ce trebuie facut. Este un moment totodata frumos ca sa ai discutii de suflet, emotionale, cu cineva.

GEMENI
Aceasta Luna plina in Rac pune lumina sa stralucitoare asupra finantelor tale si a valorii tale de sine. Revelatiile iti pot retrezi frici cum ca nu iti poti plati toate darile sau taxele sau ca ai putea pierde ceea ce valorizezi cel mai mult. Iar acestea se pot izbi cu idealurile tale iubitoare de libertate. Cheia este sa tii minte ca fiecare schimb implica doua parti. De ce sa nu te focusezi pe ce este cel mai important pentru ambele parti, ajungand in mod matur sa gestionati impreuna orice situatie care iti da frica si batai de cap, astfel incat sa poti sa te si bucuri de libertatea dorita de inima ta? Sub aceasta Luna plina, vei simti ce ai nevoie ca sa te simti in siguranta si confortabil. Ai grija de lumea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.