Lupi deghizaţi în oi. Falşi poliţişti au confiscat unor traficanţi 5 kilograme de droguri

Situaţie fără precedent în România. Falşi poliţişti înarmaţi până în dinţi şi îmbrăcaţi în uniforme au atacat mai mulţi traficanţi de droguri şi le-au furat 5 kilograme de canabis. Aceiaşi falşi poliţişti au oprit în trafic trei cetăţeni străini pentru a le fura 50.000 de euro.

04 oct. 2013, 12:30
Lupi deghizaţi în oi. Falşi poliţişti au confiscat unor traficanţi 5 kilograme de droguri

Poliţiştii de la Direcţia de Operaţiuni Speciale şi procurorii DIICOT au descins vineri la locuinţele falşilor poliţişti şi i-au reţinut, informează România TV.

Infractorii se îmbrăcau în poliţişti, aveau asupra lor pistoale şi cătuşe, iar într-una dintre situaţii au intrat peste nişte traficanţi de droguri şi le-au „confiscat” acestora marfa.

Le-a spus acestora că sunt poliţişti, erau mascaţi şi îmbrăcaţi în poliţişti, iar într-o altă situaţie au oprit în trafic mai mulţi cetăţeni străini şi au încercat să le fure acestora 50000 de euro, bani care se aflau într-o borsetă.

Tâlharii se ocupau şi cu comercializarea drogurilor „confiscate”. Falşii poliţişti au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar tribunalul a emis pe numele lor mandate de arestare de 29 de zile.