Luptă dreaptă între huligani. Ultraşii scandinavi s-au bătut ca nişte „gentlemani”, în Suedia VIDEO

Suporterii formaţiilor GAIS şi FC Copenhaga au planificat o bătaie într-un sat din sudul Suediei, folosind în luptă doar pumnii şi picioare, fără a uza de vreo armă sau obiect contondent. Mai mult, atunci când îşi puneau un adversar la pământ ei încetau să-l mai lovească pe acesta.

02 iul. 2013, 10:38
Luptă dreaptă între huligani. Ultraşii scandinavi s-au bătut ca nişte „gentlemani”, în Suedia VIDEO

Două grupuri de suporteri suedezi şi danezi au planificat o bătaie în toată regula într-un sat din sudul Suediei, întreaga scenă de luptă fiind filmată în cele mai mici detalii, pentru a fi apoi propagată pe reţelele de socializare.

Suporterii formaţiei GAIS, din Goteborg, pe de o parte şi cei ai echipelor FC Copenhaga şi Helsingborg (grupul cu tricouri roşii), de cealaltă, au fost cei care s-au încăierat într-o luptă dreaptă, în care nu s-a folosit nicio armă sau obiect contondent.

Mai mult decât atât, atunci când unul dintre adversari este doborât loviturile asupra lui încetează şi este luată în vizor o „ţintă” validă. La un moment chiar se observă în clip (momentul 01.43) cum unul dintre fanii lui Copenhaga îşi consolează un oponent, după ce l-a pus la pământ.

Întreaga luptă se încheie cu cei de la GAIS bătând în retragere şi danezii proclamându-şi victoria.