„Lupta ruşinii” într-o gală MMA. S-a încheiat în doar 9 secunde: „Există o limită”

"Lupta ruşinii" într-o gală MMA. Aron Leo, un luptător cunoscut în lumea artelor marțiale mixte, s-a duelat cu tânăr aflat la început de drum. Diferența vizibilă de greutate și pregătire a uimit audiența, iar rezultatul a fost cel scontat. Disputa s-a încheiat după doar nouă secunde.

09 ian. 2022, 21:08
„Lupta ruşinii” într-o gală MMA. S-a încheiat în doar 9 secunde: „Există o limită”
"Lupta ruşinii" într-o gală MMA

„Lupta ruşinii” într-o gală MMA. Lui Aron Leo nu i-a trebuit foarte mult timp până să-l pună la pământ pe adversarul său. După câţiva pumni, tânărul de 21 de ani era la pământ, iar arbitrul a luat decizia de a încheia lupta.

Citeşte şi: Un luptător MMA a ucis un medic cu un os de animal, după o discuţie despre vaccinarea anti-Covid-19

„Lupta ruşinii” într-o gală MMA

Nu a durat mult timp până să apară criticile. Jurnalistul specializat în MMA, Harry Williams, a avut o reacție dură: ”Putem să aflăm cine a permis ca această luptă să aibă loc? Știu că e la început de drum, dar există o limită”, a scris acesta pe contul său de Twitter. Cotidianul spaniol AS a numit evenimentul ”lupta rușinii”.

De asemenea, Artem Lobov, partenerul lui Conor McGreogor, a comentat imaginile și a vorbit despre modul în care unii luptători își ”umflă” în acest mod recodurile. Nici fanii nu s-au abținut.

Sigur e fake!/ Am auzit despre recorduri umflate, dar acesta e alt nivel/ Cum este posibil ca cei doi să fie în aceeași cateogie?”, sunt doar câteva dintre reacții, potrivit Digisport.ro.