Luptător MMA celebru, legături periculoase cu liderul clanului Corduneanu FOTO

Luptătorul de MMA acuzat că a escrocat zeci de români din Marea Britanie este membru al unuia dintre cele mai periculoase clanuri din România. Sprijinit de rudele sale extrem de violente, acesta ar fi strâns, numai din înșelăciuni, zeci de mii de lire sterline.

13 sept. 2019, 05:19
Luptător MMA celebru, legături periculoase cu liderul clanului Corduneanu FOTO

Originar din Iași, bărbatul a plecat, cu ani în urmă, în Marea Britanie, unde s-a declarat luptător profesionist de MMA, scrie spynews.ro. Acesta chiar a susținut și câteva meciuri în cușcă, pe care le-a câștigat, dar despre care au apărut informații legate de trucarea acestora. Într-un articol recent, se arăta faptul că ieșeanul care se recomandă drept „John Smith” (deși îl chemă Marius) nu ar fi returnat mai multe sume de bani pe care le datora unor conaționali. Ulterior, mai mulți români s-au plâns, pe internet, de faptul că au fost trași în piept de John Smith cu mii de lire sterline. Patron al unui service auto, deschis lângă Londra, și-ar fi păcălit clienții de origine română, pe care i-ar fi pus să achite reparații care, în realitate, nu au avut loc.

Citeşte şi Doi români au fost asasinaţi în stil mafiot, în Belgia. Au fost împuşcaţi în cap

Mai mult, acesta ar fi inclusiv în spatele mai multor unor înșelăciuni cu asigurări false. Potrivit unor surse din anturajul românului, acesta face parte din clanul Cordunenilor, după ce a fost nașul de botez al fiicei lui Costel Corduneanu, autointitulat „Ștefan cel Mare”. Acesta s-a afișat cu neamurile sale inclusiv pe site-urile de socializare, unde apare alături de Costel și de mai mulți oameni de încredere ai acestuia, în așa fel încât cei care ar dori să-i ceară socoteală, să știe de la început cu cine au de a face.