Lux şi linişte în mijlocul naturii. Euro-Park, locaţia perfectă pentru teambuildinguri FOTO

Oamenii se pot obişnui cu zgomotul oraşului, dar, din când în când, au nevoie de linişte. Cu toate că în prezent tehnologia a ajuns să controleze fiecare aspect al vieţii, o evadare în natură este tratamentul ideal pentru a scăpa de stres şi de griji. Acesta este şi motivul pentru care pensiunea Euro-Park, aflată în vârf de munte, la Fundaţica, este opţiunea perfectă pentru câteva zile de relaxare. Pensiunea dispune şi de terenuri de fotbal şi tenis, dar şi de piscină, saună, sală de fitness, mese de biliard.

28 mai 2013, 12:10

Dacă aşteptaţi cu nerăbdare concediul şi nu aţi stabilit deja destinaţia, vă propunem să evitaţi cele mai aglomerate staţiuni montane şi să faceţi o alegere care să răspundă cu succes nevoilor de linişte şi relaxare, fără a pierde nimic din luxul unui hotel.

Într-o localitate mică din judeţul Braşov, aflată la poalele munţilor, într-un loc mirific, înconjurat de păduri dese de brad, în care singurele sunete care se aud sunt ciripitul păsărilor şi foşentul pădurilor, se află pensiunea Euro-Park, un loc unde rusticul se îmbină cu luxul. După plimbările montane, vă puteţi relaxa la saună, piscină şi jacuzzi.

Aflată în inima munţilor, pensiunea este ideală pentru cei care se gândesc să fugă pentru câteva zile de zgomotul oraşului, dar caută un loc în care să se simtă ca într-o casă de vacanţă proprie. Pensiunea dispune de 26 de camere, restaurant cu meniu rustic care promite să trezească amintiri de mult uitate, savoarea mâncărurilor tradiţionale preparate de bucătari iscusiţi fiind asemănătoare cu cea preaparată de bunicile fiecăruia dintre noi. 

După o masă copioasă, vă puteţi retrage pe terasa restaurantului pentru a savura o cafea.

Mai mult, pentru pasionaţii de sport, complexul turistic pune la dispoziţia clienţilor sală de fitness, teren de fotbal, unul de tenis şi o piscină închisă, teren pentru fotbal-tenis.

Pasionaţii de fotografie şi plimbări în aer liber se pot plimba ore în şir pe dealurile din jurul pensiunii, de unde pot obseva atât lanţurile muntoase, cât şi viaţa simplă dintr-un sat de munte.

Complexul Euro-Park se află în comuna Fundata, judeţul Braşov, la doar câţiva kilometri de cunoscutul castel al lui Dracula, unul dintre cele mai cunoscute din Europa.

Pensiunea de cinci stele a devenit deja cunoscută pentru condiţiile excepţionale pe care le oferă pentru teambuildinguri, facilităţile oferite companiilor şi angajaţilor acestora fiind de cea mai înaltă calitate. 

Pentru oferte speciale de teambuilding, click aici.